Personlig inredning med Canvastavla

Æ  

En liten diamant fick plats på min bricka. Diamond lamp har även gjort små vaser i olika storlekar, köpte en när jag var på Artilleriet i Göteborg tidigare.

Jag tycker det är så fint att sätta upp tavelvägg i trappan, och vill nu göra om den vägg  jag nu har. Har gjort en tavla av eget foto - en canvastavla som jag beställt från Canvas online  och satt upp på väggen, nu valde jag ett blomstermotiv från Kungsträdgården som jag tog när jag var där i år men jag vill senare göra en tavla med en fin bild på barnen och sätta på en Canvas också. Väggen blir mer personlig om man lägger in egna bilder tycker jag.

Det är ett bra sätt att använda sina bilder på också. Jag har varit dålig på det men nu skall jag bli bättre:)/>   personligt-IMG_5000  

Nu tyckte dottern att tavlan passade så bra i hennes rum så hon gick och tog den och satte upp i sitt rum haha, plötsligen var det bara tomt på väggen där så det får nog bli till att beställa en ny snart med ett annat motiv. Det är ju kul att göra något av de foton som man har. Album gör man inte riktigt längre. Fotoböcker gjorde jag mycket förr men sen bloggen har det blivit dåligt med det.

Hur tänker du med dina foton?

Pernilla

3

Stockholm Beauty week

   

Nu pågår Stockholm Beautyweek. Jag var inbjuden på ett pressevent där och fick då se och prova en hel del nyheter. Det bjöds också på god mat från rent a chef. Jag och Diana blev fotade ihop med Jonas Hallberg- stylisten som också nyligen var med i let´s dance om ni minns? Vi står  framför bilen KIA från Hedins bil.

Det är inte bara yttre skönhet utan betoningen skönhet läggs även på den inre och välbefinnande.

beauty-IMG_4960

Beauty-IMG_4964

beauty-IMG_4965

En ny parfymserie som lanseras i Sverige nu från Frankrike.

Beauty-IMG_4966

beauty-IMG_4967 beauty-IMG_4969

beauty-IMG_4970

beauty-IMG_4977

En kasse fylld med skönhets produkter, en tidning från Plaza och  lite hälsonyttigt var det där i också

Hela programmet ser du här det pågår mellan den 27-29

Pernilla

6

sponsrad video från systembolaget

Detta med tonåringar och alkohol har blivit ett aktuellt ämne här hemma med en kille som är 17 år i år. Jag skulle aldrig köpa ut men jag vet att äldre syskon kan få tryck på sig att köpa ut till sitt syskon och dennes kompisar. Det kan vara svårt att säga nej för man tror att de kanske kan få ut det ändå och nu vet man vad de får men det finns en ny undersökning visar att nästan två tredjedelar av de 16-åringar som dricker alkohol skulle avstå från att skaffa alkohol om de inte fick den genom någon de känner. Det är alltså himla många som faktiskt hellre avstår från att dricka än att be en främling! Så det gör en stor skillnad att säga nej.

Jag vet att en del tycker att man kan dricka ett glas vin i vuxet sällskap, man dricker säkert ändå och då blir det ju mer kontrollerat men jag tror att man markerar att det är fel och det har tonåringen med sig. Däremot tycker jag det är viktigt att man visar och berättar att OM du eller någon skulle ha druckit och något händer ska du inte vara rädd för att ringa mig, vad det än gäller. Det försöker jag förmedla

4