Personlig inredning med Canvastavla

Æ  

En liten diamant fick plats på min bricka. Diamond lamp har även gjort små vaser i olika storlekar, köpte en när jag var på Artilleriet i Göteborg tidigare.

Jag tycker det är så fint att sätta upp tavelvägg i trappan, och vill nu göra om den vägg  jag nu har. Har gjort en tavla av eget foto - en canvastavla som jag beställt från Canvas online  och satt upp på väggen, nu valde jag ett blomstermotiv från Kungsträdgården som jag tog när jag var där i år men jag vill senare göra en tavla med en fin bild på barnen och sätta på en Canvas också. Väggen blir mer personlig om man lägger in egna bilder tycker jag.

Det är ett bra sätt att använda sina bilder på också. Jag har varit dålig på det men nu skall jag bli bättre:)/>   personligt-IMG_5000  

Nu tyckte dottern att tavlan passade så bra i hennes rum så hon gick och tog den och satte upp i sitt rum haha, plötsligen var det bara tomt på väggen där så det får nog bli till att beställa en ny snart med ett annat motiv. Det är ju kul att göra något av de foton som man har. Album gör man inte riktigt längre. Fotoböcker gjorde jag mycket förr men sen bloggen har det blivit dåligt med det.

Hur tänker du med dina foton?

Pernilla

3