Tonårsrum

Har roat mig idag med att hitta inspiration till min dotters rum. Hon kliver snart upp i tonåren, är inte riktigt där än men intresset för andra saker har redan ändrat sig. Nu är det sminkborstar, Oddmolly blusar och annat som gäller. Helst en Walk in closet också förstås men vi nöjer oss nog med en mindre variant av hängare så länge. Vi tänkte byta rum med storebrorsan som har en inbyggd garderob men ändrade oss sen för det kan bli bra även i det rum hon har nu med lite justeringar.
[caption id="" align="aligncenter" width="640"] Tonårsrum[/caption]
Kuddfodral Lovely Knit / Toj klädhängare medium, vit / BaByliss Makeup-Mirror De Luxe Magnifying / Fiber Swivel stol, vit / Clear Tool förvaring / Skrivbord Sigrid  

När sommaren inte riktigt vill infinna sig blir det att man fixar och donar inne i stället. Det konstiga är att det aldrig tar slut när man väl börjar vill man fortsätta på ett annat ställe:)

Nu skiner i alla fall solen här så jag skall ge mig iväg på en morgon PW innan alla övernattande ungdomar i huset vaknar till liv här hemma.

Pernilla

   
7

Sponsrad video- Landet Ekomjölk

 

Visste ni att konsumtionen av ekologisk mjölk ökat mest i världen i Sverige? Vi har blivit mer medvetna om vad vi stoppar i oss och hur vi tar hand om vår jord på senare år vilket är bra tycker jag. Jag börjar också köpa allt mer ekologiskt och vill också tänka att de djur på gårdar som man köper mjölk ifrån blir väl omhändertagna. Arla stödjer att sverige är på väg åt rätt håll i detta och kallar det #landetekomjölk

Ju fler vi är som tänker på att köpa ekologiskt ju billigare kommer det att bli.

Pernilla

1

En dag i Norrtälje

   

Jag och barnen for iväg en dag till Norrtälje på en utflykt. Det finns gott om trevliga caféer där som jag gillar:)

Tre Praliner och det bredvid tre praliner är två caféer är riktigt trevliga. De har hembakat bröd och lättare luncher. Här kan du hitta fler Caféer  att besöka och var de ligger

  Norrtälje-IMG_8406 Norrtälje-IMG_8409   Norrtälje-IMG_8410 Norrtälje-IMG_8421  

Det är en lång gata med trevliga små butiker på, inredning, kläder och annat. Sedan finns ett litet centrum precis när man åker in i Norrtälje där de har lite outlet butiker .Bland annat Gant outlet ligger där.

  Norrtälje-IMG_8394  

Min klänning är från Branting och boots och väska från Italien, halsband Ioaku

Men det är otroligt vad det regnar, jag kikar ut nu och det öser ner som en biltvätt här utanför i skrivande stund. Jag hoppas att vi får se lite mer sol innan skolorna börjar.

Pernilla

5