Hawaii party

I går var vi bjudna på en supertrevlig fest med Hawaii tema hos söta Diana. Vi bjöds på hamburgare från Hälsingestintan och gott bubbel från  Paul Goerg Premier samt jättegod öl från skärgårdslager  och en massa annat gott. De hade otur med vädret då det riktigt öste ned och allt fint som de gjort i trädgården kunde vi bara se på från insidan av huset. Men lika trevligt var det ju ändå givetvis! Senare på kvällen så blev det mer och mer utomhus ändå:)

  Hawaii-IMG_6475 Hawaii-IMG_6419 Hawaii-IMG_6426 hawaii-IMG_6446 Hawaii-IMG_6459 Hawaii-IMG_6425 Hawaii-IMG_6428   Hawaii-IMG_6453

Tack för en trevlig och en fantastiskt fint anordnad kväll Diana! Tema fest är kul , snart ska jag på en till men då är det 50-60 års tema.

Har ni tips på vad jag skall ha på mig då? Var hittar jag kläder :) loppis lär det väl bli

Pernilla

 
8

Sista chansen

Nu är det sista chansen för er som vill få en mascara på köpet när ni beställer ett paket C9. Ett koncept som är väldigt bra för dig om du vill gå ned några kilo i vikt eller bara bli piggare och för dig som vill få ett nytt sätt att tänka kring kost och motion.  Man bör jar med C9 - en kikstart och om man har mer övervikt eller osund livsstil rekommenderas att fortsätta med F1 och F2. Tillsammans med C9(kickstarten) har man produkter och ett tydligt mat- och träningsschema som vara i 69 dagar, man bryter dåliga vanor och kommer in i träning och får coaching och stöd hela vägen, mer info får du när du beställer. Hollywood PT:n Nick Söderlund ligger bakom konceptet med boxarna.

Fo_ra_ndring_forever  

Denna tjej är en norsk kollega som kört kickstarten

69 dagar

Denna kvinna har kört hela 69 dagar

Mer om hur det var för mig och mitt resultat kan ni läsa om här

I dag är sista dagen som jag bjuder på en mascara med ett värde på 220kr

Beställer gör du här eller maila på guldkanter@gmail.com

Ha en riktigt fin mors dag!

Pernilla

Hemma hos mig och varför irritera sig?

Jo men här sitter jag och har kurat upp mig i fåtöljen, blommorna vittnar om att det ändå är sommar på gång även om man inte kan tro det när man kikar ut genom fönstret. Alla stackare som har laddat för maraton idag och fryser på sin löprunda. Själv skall vi snart i väg på ett Hawaii party. Kul men kanske inte just längtan efter att sätta på sig hawaii kläder just nu :)

Hemma-IMG_6416

Vardagsrum-hemma-IMG_6411

Ja så här ser det ut hos mig. Inget märkvärdigt alls men hemtrevligt och min stil.

Jag kan inte låta bli att skriva lite om näthatet som finns. Jag läste idag på instagram om en tjej som jag följer där hur hon har fått ett så tråkigt mail om att hon inte skall tro att hon har så fint hem och  med fråga om varför hon visar upp det, det var ju inget märkvärdigt. Hon sårade andra med att göra det , hon är inte fattig utan en höginkomsttagare osv....

Whath?!?

Jag blir så förvånad över hur en del fungerar?

Jag tänker att jag kikar bara in hos dem jag gillar att gå in till och har de inte en smak som jag har, skulle jag aldrig irritera mig på det.

Ja varför visar man upp sitt hem? Sitt liv? Det gör de flesta idag, på Facebook, instagram och på blogg

Ja det är ju kul att kika in hos andra. Man får ju en massa idéer

 en massa inspiration och även nya kontakter med andra likasinnade, bara så kul!

Jag har valt att blogga om mina intressen och tänker att de som gillar det jag bloggar om hittar hit, helt valfritt att läsa här.

På min privata facebook skriver jag mer om mina vardagligheter med mina barn och vänner. Jag har valt att göra så.

Hur tänker du kring detta?

Pernilla

10