Xmas countdown 2015 i Sigtuna stad

I går stod jag på Sigtuna julmarknad.Det var inte det bästa julvädret men mycket folk och härlig julstämning blev det ändå :)

Besök av tre små gummor fick vi också FullSizeRender-1

FullSizeRenderHåkan som har butiken och nagelsalongen Royal hands på stora gatan sålde underbara doftljus och vackra sidensjalar från Paris. Vi hade en trevlig första advents försäljning jag och Jeanette vid Håkans bord när vi sålde produkter från Forever living.

Hemma har det kommit upp adventsstjärnor och ljusstakar också så nu så nu är vi redo för julen.

Xmas countdown 2015 har börjat.

Pernilla

7

Inredningsnytt från Tingest och Mimou

tingest2015vindagldlampa    

Att skapa och producera designstarka föremål med fokus på gediget hantverk och med produktion i Sverige", säger Alexander Lervik som är formgivaren och designern bakom Tingest. Denna lampa heter Vinda och har en inbyggd sladdvinda.

Mimou handmadepaper6

Mimou utökar sin Handmade kollektion med en serie pappersprodukter i handgjort och handtryckt papper. Pappret producerasi två familjeägda fabriker utanför Bangkok som har lång tradition av att tillverka papper samt handtrycka och förädla pappersprodukter. Varje moment i produktionen är gjord för hand. De kommer ut i butik i januari.

31529207-origpic-1a98ea

Mimou lanserar tre nya färger på sin fantastiska handduk Devon i 100% Egyptisk bomull-Celadon, hemp och denim. Handdukarna i Devon-serien finns i totalt 11 färger och fyra storlekar som gör det lätt att matcha och mixa. Frottén är omsorgsfullt framtagen för att vara precis lagom mjuk, tjock och absorberande och som bara blir bättre för varje tvätt. De kom ut i butik nu i november

Pernilla

4

En glöggmingel träff

Hej på er!

1a advent idag, ofattbart!

Tiden har gått så fort på sistone.

I går hade vi en trevlig glögg mingelträff där man också hade möjlighet att testa fram en makeup som passar i färger och toner med hjälp av en expert. Vi hade hyrt en lokal jag och en vän och bjudit in lite vänner

Det blev en stund av trevligt julmys med hembakta lussebullar, glögg och julmusik. Den nya Blossa glöggen är verkligen god för att vara glögg tycker jag, inte så söt som den annars kan vara vilket passar mig i smaken.

20151128_1883-glögg--(kopia)

  Glögg-20151128_1904 Glögg-20151128_1906

Fina Lotta med vän var där och minglade och testade produkter Wenngarn-20151128_1880En perfekt lokal att mingla runt i och sitta med en glögg och kaffe ute på Wenngarns slott hade vi hyrt för detta tillfälle.

Nu ska jag iväg och stå på julmarknad och sen ta fram advents stakar som jag ännu inte hunnit plocka fram.

Gissar att jag är sist i bloggvärlden:)

Har du plockat fram adventsstakar och stjärnor än?

Pernilla

4