Happy Halloween

I går for vi till blåkulla som var hos grannarna på gatan och åt blodiga fingrar och drag grodyngeldryck och en massa annat läskigt. Lekte roliga lekar och skrattade mycket! En väldigt trevlig kväll.

Jättehäftigt pyntat hemma hos dem var det, kul när man går all in på temat.

Brukar ni fira Halloween?

Idag har vi ett gäng övernattande ungdomar hemma hos oss så jag och maken flyr hemifrån en stund och ser på Bondfilmen som hade premiär igår

 

Önskar dig en riktigt otäck  och läääskig halloween!

Nilla

   
3

Tjejrum- tonårsrum

I går hade jag och dottern en mor och dotter dag där vi åkte och köpte ett smink/skrivbord och stol till hennes rum. Ett riktigt tjejrum. Hennes önskan nu är att få en stor garderob också. men det får bli i nästa steg. Idag har hon lite kläder hängandes framme på en klädhängare

Ida-IMG_0573_1503Jag vet inte hur det är för era tjejer men min dotter älskar att titta på youtube där det finns makeupfilmer . Hon kan aaaalllttt om hur man gör make up! Vilka borstar som skall användas till vad och vilka borstar som är bäst. Inte så att jag tycker hon behöver makeup alls så ung o söt som hon är. Men de tycker det är kul att hålla på och testa och även göra olika frisyrer. Men det är viktigt att de använder bra smink då vissa sorters dåligt smink kan orsaka eksem och även hormonstörningar! Hörde jag på radion.

Nu skall vi här göra en ordentlig makeup på hela familjen för vi skall iväg på Halloween party

Happy Halloween på er!

Whoooaaaaa!

Pernilla

7

Tips på ett annorlunda julbord

Nu börjar det närma sig jul hörrni? Känns konstigt eller hur? Efter halloween kommer all julskyltning fram.

Brukar ni gå ut och äta julbord? Nu bokar många företag  och familjer upp sig på julbord. .

Vi brukar försöka samla familjen med min mamma pappa o bror m familj och ses på ett julbord innan julafton för att fira julen lite ihop när man inte alltid kan göra det på själva julafton.

Restaurangerna lever nog mycket på dessa julbord för hela året. Själv kan jag känna att det ofta kan vara lite för mycket ålandsfärja över många julbord och att det ofta är så att man äter för mycket och kommer hem och nästan mår illa av allt man stoppat i sig jag letade därför runt lite efter något annorlunda julbord och hittade detta på Ballbreaker i Stockholm

Här kan man bowla, köra racing, skjuta i simulator, spela biljard mm. Kanske blir det en trekamp med morfar och barnbarnen?

Det kändes som en perfekt kombination att man inte bara sitter och äter, för barnen är det perfekt att slippa sitta och prata hela tiden men även för oss vuxna att röra på sig lite så maten får sjunka ned:)

På jobbet har man på senare år dragit ned på julbord så därför kan det vara kul att gå ut på ett eget med familjen istället . Ett räcker så man inte hinner lessna på julmaten. Förr om åren gick jag på flera stycken med jobbet men nu känns det som det inte är lika vanligt längre. Hur har ni det, får ni ut och äta julbord med jobbet?

Pernilla

2