Country Dreams firar med 20% rabatt

   

Kikade runt hos CountryDreams och såg så mycket fint som jag vill ha. Om man anger koden Party så får man 20% på ett köp hos dem då de firar ny hemsida.

Den där beiga ponchon är så himla fin! Några nya blusar en fin vardagströja och de snygga bootsen från Primeboots vore inte alls dumt att uppdatera garderoben med.

Pernilla

1

Homestylisterna

2 Inredaren och grundaren av instagramkontot @Scandinavianhomes,  Jesper Laursen, har stylat en fantastisk etagelägenhet på Östermalm.

 Nedan ser ni den fantastiska stylingen som jag bara blev så kär i (Foto: Kronfoto). Enkel men ändå med något extra så det inte känns för kalt, snyggt med den genomgående färgen av blått och grått

3 4 8 10

De platsbyggda bokyllorna gillas särskilt mycket!

  12 13 https://www.youtube.com/watch?v=OaIlkhSTSVw  

I programmet berättar Jesper om sin bakgrund, ger massor av tips och ser till att den tomma lägenheten får en optimal känsla och funktion inför försäljning.

Pernilla

 

4

Rawfood bollar

Rawfood-IMG_9817_0746 Vill ni ha nyttigt och gott till kaffet kan ni testa att göra dessa goda bollar

De är enkla att mixa ihop också. En vecka kan du ha dem i kylskåpet sedan också. Det bästa med denna typ av bollar är att man känner sig ganska nöjd efter en boll och man känner inte att man liksom vill ha mer o mer som man kan känna om man äter "dålig"choklad. Har ni tänkt på det att om man äter choklad av hög kvalitet innehållande mycket kakao så blir man fortare nöjd än om man äter en bit tex marabou.

 

Rawfood-IMG_9815_0744Recept:

12 st färska dadlar

2 dl blandade nötter

1 msk kokosfett

2 msk raw kakao

1 msk starkt kaffe

kokosflingor

1. Mixa nötterna till ett fint mjöl. Lägg i dadlarna, kokosfettet, kakaon och kaffet. Mixa tills allt har gått ihop. Ta upp och forma 12 st bollar och rulla i kokos. ( jag gjorde dem mindre för jag tycker de blir lite för stora annars) Kyl dem minst i en timma.

Varje boll (12st) innehåller 95kcal

Pernilla

7