Fina vaser -Nyhet vår 2016 från Kähler Omaggio

Den randiga  vasen kommer  från Kähler Omaggio  Omaggiovasen är en nyhet för i år från Kähler. Den vasen finns som ni vet även i andra randiga färger.Vasen närmast hitåt kommer från Paradisverkstaden  dessa små storlekarna är perfekta storlekar på en vas att ha på ett "coffétable" bord , soffbord, ett mindre bord i alla fall:).

Underbara söndagar!

En promenad och fika med vännerna och

skön läsning av ny tidning som kommit ut på marknaden- My home.

Omaggio-20160130_3371

Jag kände att det var dags att  byta ut mitt blickfång på soffbordet så då fick dessa nya vaser byta plats med min Klong vas som istället får ställas undan ett tag. Den bästa förnyelsen hemma som inte är så dyr är att flytta om och byta ut lite prydnadssaker och ställa undan saker ett tag.

Kahler Omaggio -20160130_3366

Det känns ljust och fräscht med det vita och rosa nu när man går mot våren.

Förutom detta skall jag sätta mig och bokföra momsen för mitt företag. Mindre skoj men så skönt när det är gjort.

Hur har ni det denna söndag?

Pernilla

 
6

Paradisverkstaden firar 40år

Paradisverkstaden ligger söder om Ölandsbron ett keramiskt centrum med utsikt över strandängarna och Kalmarsund och  Paradisverkstaden firar 40 år i år. Hit åker vi varje år när vi är nere på vår sommarö på Öland och fikar coh kikar på deras vackra keramik och möbler som de också har där.. All keramik här är formgivet av familjen Paradis Eva, Olof, Hannah och Moa. Hannah träffade jag på Formex där de ställde ut och hon berättade om nyheterna för denna vår . Keramik i serien ABSTRAKTION av Hanna Paradis och KRASSE FANTASIE av Eva Paradis för det dukade bordet, takarmaturer i serien  LINJE och ABSTRAKTION, nyheter för trädgården och krukor till ditt favoritfönster i serien Linje av Moa Paradis. Samt nya färgkollektioner i serien FRÖHUS och RELIEF Paradisverkstaden-20160120_2824   Paradisverkstaden-20160120_2825

Att få kaffe på detta sätt är något som jag skulle gilla. Det har börjat komma tillbaka med droppkaffe. En fin kruka att ha den trendiga kaktusen som kommit till hemmen nu vill man ju också ha. Designad av systern till Hannah som heter Moa som också har gjort de fina randiga ljusstakarna på fat som ni ser på bordet i vårens färger

Paradisverkstaden-20160120_2826   Paradisverkstaden-20160120_2833

Mamma Eva Paradis har designat dessa fina ägg och skålar nedanParadisverkstaden-20160120_2834Har ni något hemma från Paradisverkstaden?

Om ni åker till Öland rekommenderar jag er att åka dit och fika, i deras vackra trädgård där man också kan kika på all keramik som de smyckat ute i trädgården med också.

Pernilla

1

En perfekt weekend och träningsväska från Hogen Sweden

Har hittat den perfekta snygga träning och weekendväskan från Hogen Sweden

 Här hemma fattas det alltid en träningsväska när jag skall iväg och träna så nu är jag så glad att jag har denna. Den fina sjalen kommer från samma ställe.

Eftersom jag reser en del så blir det också en perfekt weekend väska.

Väska-20160127_3298

Väska-20160128_3332Jag har inte kunnat träna på ett tag för jag har varit sjuk men nu kan jag komma igång igen. I morgon blir det Zumba efter jobbet. När man kört ett pass Zumba har man bränt kcal för hela helgen:)

Då kan man njuta med gott samvete av fredagsvinet.

Pernilla

4