Dagens outfit

 

Dagens outfit blir min nya jeansklänning från Boomerang och så tar jag väl på mig en hatt när jag sitter i solen och läser. Det är så snyggt med hatt tycker jag så det är roligt att det blivit så modernt nu. Är väl inte riktigt bekväm med att gå med den på huvudet hela tiden även om det är snyggt på andra.

  Hatt-jeans-outfit-20160731_9300   Jag tittar in för att säga hej! I går ägnade vi stor del av dagen åt att rensa ur garaget. Väldigt skönt när det är gjort! Sen såg vi på Jason Borne på bio. En våldsam action. Helt ok om du frågar mig och 10 av 10 om du frågar mannen min. I dag blir det en dag med lite sol och bad utomhus och sedan lite städ inomhus. Efter en lång ledighet börjar ju arbetet i morgon , det känns lite konstigt för man har vant sig vid att ta dagen lite som den kommer:)

Har du semester fortfarande?

Pernilla

2

This morning

  En fin bukett ängsblomster från Öland har fått pryda min Klongvas.  En underbar morgon. Väderrapporten visar soligt varmt väder även idag. Jag går runt i trädgården med min kopp kaffe och njuter. Klipper av några blommor här och där, ser nya knoppar komma upp och jag doftar lite på Lavendeln som står intill den vackra rosen. Rosorna som så vackert väntat på mig och precis slagit ut i sin fulla prakt. Det känns skönt att vara hemma även om jag har haft det helt underbart på landet. En samling härliga sommarminnen bär jag med mig hem från denna sommar. Jag vill inte att sommaren skall ta slut men det känns ändå ok att välkomna hösten snart. Men än är vi inte där och jag ska  jag fortsätta njuta av sommarens sista månad Augusti. Jag kan redan känna daggen mellan tårna och friska luften som kommer i augusti. Jag ser de vackra höst floxen och anemonierna som börjar slå ut när jag går här i min trädgård. Det är en vacker månad att njuta av också. morning-20160728_9283

❤️

Pernilla

2

Se&Göra på Öland- fler tips från mig

På Öland finns mycket man kan se & göra. Jag rekommenderar dig att ta den tidning som finns gratis vid butikerna som skriver om allt som finns att se & göra på Öland Här är några fler saker som jag kan rekommendera. Besök Agnes Café i Gillberga. Ett urmysigt Café som även har en mysig butik på gården. Dit måste ni åka. Ett nytt ställe som jag besökte för första gången var Lammbutiken som ligger nära Räpplinge ( Nära Borgholm) Väldigt fint hantverk, fårskinn mm. Du kan också stanna och ta en kaffe  med hembakat. Oland-20160725_7631   Oland-20160724_7659 oland-20160724_7660 Oland-20160725_7649 Efter att familjen åkt hem fick jag sällskap av min kompis Petra som kom ner och hälsade på mig . Vi var runt på olika ställen på ön- Vi var också och såg på Badjävlars roliga show i Slottsruinen. Väldigt rolig! Det är 7 olika stå uppkomiker som uppträder tillsammans på plats. Thomas Järvheden läste ur sin bok han gjort  när han hade sitt framträdande om hur folk skriver på sociala medier mm. Vi skrattade högt! Jag har nu  beställt hem Thomas Järvhedens bok - Hjälp vad ska jag göra med räkorna!  Jag rekommenderar den till er också, du kommer skratta högt jag lovar! Jag beställde den härifrån för 157kr oland-20160724_7665

 Endast en kväll var Badjävlar i Borgholm och uppträdde här i ruinen sen turnerade de runt i resten av Sverige så har du chansen att se dem tycker jag du skall göra det.

Pernilla