Små Detaljer

Små Detaljer heter en fin butik som gör bland annat dessa julgranskulor med namn på. Varje familjemedlem har nu en varsin egen kula:) Man bestämmer själv vilken färg och vilket typsnitt man vill ha. Så nu är den lilla granen klädd :)   image Så klart även denna gran skall ha fina julgranskulor.   image image Hur har ni det i julrushen? Jag kan tipsa om att beställa hem mat direkt. Jag har gjort det nu i två veckor och gillar det. Att beställa på nätet och de levererar till dörren, otroligt smidigt. Särskilt då jag verkligen inte gillar att storhandla. Mathem beställer jag ifrån.   ❤️ Pernilla    
1

Sponsrad video Hjälp Stadsmissionen att skapa julstämning åt alla

Det finns de som inte tycker att julen är värt att fira. Det är lätt att glömma att alla inte har ett hem att fira jul i. Jag tycker att stadsmissionen gör ett fantastiskt jobb som hjälper människor i utsatthet till något bättre. Jag lyssnade på radion häromdagen om fattigdom och hemlöshet i Sverige och då sa dem i programmet att det finns äldre med dålig pension som faktiskt blir hemlösa. Det trodde jag inte var möjligt i Sverige. Jag vet att det är lätt att hamna i fattigdom och på existensminimum om man hamnar snett men detta var helt nytt för mig. Stadsmissionen och  hjärt och lungfonden är två organisationer som jag stödjer. Sen vill man givetvis stödja fler men kan man välja några så gör man i alla fall något.   Alla stora högtider kan ju vara extra jobbiga för de som känner sig ensamma, ensamheten blir ju extra stor då. Hur brukar du fira din jul? Är du hemma med nära och kära, reser du bort till varmare breddgrader? Kanske vill du fly julen helt och hållet? Jag gillar att vara hemma och fira med nära och kära och känna julstämning. Men jag börjar allt mer tycka det är mindre kul med julklappsinköp:)Dock hör det ju till att ge klappar och se barnens spänning i ögonen när de undrar vad de fått, och känna glädjen av att ge något som de blir glada för. Men samtidigt är det ju så svårt att köpa saker som man vet att de vill ha. Man jagar runt och den hetsen är så tråkig.    

Pernilla

I samarbete med stadsmissionen          
2

Tack för nomineringen

januari-2016-10-basta-inredningsbloggarna-kopiaI januari blev jag nominerad till en av Sveriges bästa inredningsbloggar. Det känns ju väldigt roligt att någon har nominerat mig, min lilla blogg till det! För jag vet att det finns såååå många fina och inspirerande bloggar. Att bli nominerad är kul, men roligast är att veta om ni/du gillar min blogg och det jag skriver givetvis! Nu pågår det en röstning fram till 15 dec och då vill jag ju berätta att jag är med där , så om du gillar min blogg får du mer än gärna lägga din röst på mig här! Tusen tack i så fall ♡ och så kul att jag har dig som läsare här hos mig!  

Pernilla

 
2