Boktips ; Hjärnstark

  Just nu lyssnar jag på denna bok Hjärnstark, (adlink) skriven av Anders Hansen. Jag har hört så mycket gott om den och jag kan bara hålla med, den är väldigt bra! Otroligt motiverande  och inspirerande bok gällande motion och träning. Sen får man lära sig en massa andra saker om hjärnan och stress, hur man kan förbättra sitt minne och bli mer kreativ och intelligent :) Allt kopplat till vad forskningen visat. Anders Hansen som skrivit boken Hjärnstark är överläkare i psykiatri och författare till boken hälsa på recept. Jag sitter mycket i bilen och kör och då passar det väldigt bra att lyssna på böcker och andra intressanta program T.ex p1  och P3 dokumentärer. Även när jag tränar något enformigt som när jag går på löpband eller cyklar lyssnar jag på något. På Nexstory (adlink)  har jag testat nu där jag laddade hem denna bok ifrån. Önskar att fler författare/förlag ville ge ut ljudböcker. Perfekt sätt att "läsa böcker". Även på stranden i sommar är det perfekt att lyssna på böcker istället för att läsa. ♥ Pernilla    

Himla lanserar sänglinnet Hope Wild Life

Nu lanserar Himla ett nytt sänglinne bestående av örngott och påslakan som heter- Hope Wild Life- Hopes nya och dramatiska sänglinne med zebrarandig design. Bädda med det så har du grunden för en skarp och vågad attityd. Mönstret är skapat av guldknappenvinnaren Ylva Liljefors. Ett sänglinne som låter en bli inspirerad av  urskogar, savanner och Afrikas skönhet. Hope Wild Life lanseras i butik i augusti 2017 och består av örngott och påslakan.      

Jag kan också berätta att Himla nu lanserar Nordisk E handel.

Pernilla

Glad Mors Dag !

Oj oj vilka festliga dagar det har varit nu. Den ena studentbjudningen efter den andra och idag på morsdag blev jag dessutom bjuden på restaurang av barnen. Vi åt på uteservering nere på stan och det kändes som vi var utomlands med den tropiska värmen som var och varit hela helgen. Det gäller att njuta nu och så hoppas vi att det blir en sådan här fin sommar också.      

Pernilla

               
1