Vilka tre färgtrender kommer prägla våra hem 2018 och framåt?

ALCRO LANSERAR NY KULÖRKOLLEKTION: ad.18 I nya kulörkollektionen ad.18 presenterar Alcro 15 kulörer inom tre tydliga trender Lemon Crisp, Dark Wood och Desert Sunset. Det är såväl sobra som mustiga kulörer, för alla som vill förändra med färg.   Lemon Crisp hämtar inspiration från citrusfrukter och späda grönsaker tillsammans med neutrala, gräddiga färgtoner. En varm och krispig trend som tilltalar alla som vill addera lite mer färg i sitt hem.   Mörkt eleganta och bohemiska kulörvärlden Dark Wood är både sober och lekfull och markerar hemmet som en ombonad borg. Kulörerna är inspirerade av renässansmålningar, brittisk dandy och italienskt 70-tal.   Desert Sunset består av varma, harmoniska kulörer som är inspirerade av sandiga solnedgångar. Tänk kvällsljus i Mojaveöknen med alla dess färgskiftningar i röda och brunbrända nyanser. - Utifrån en gedigen research inom en mängd olika områden, från mode och inredning till mat och konsthantverk, har Alcros kulörexperter identifierat tre trender som kan komma att prägla våra hem de närmaste åren. Varje trend inom ad.18 är representerad av fem olika Alcrokulörer, noggrant utvalda för att harmonisera tillsammans på väggar, tak, snickerier och möbler, säger Ylva Boon Widegren PR- och kommunikationsansvarig Alcro.   På pressvisningen fick vi innan vi gick hem välja en varsin burk färg med oss hem. Jag ska måla om en soffa på landet så där kunde en grå nyans från denna kollektion bli fin. Ni får vänta till i sommar med att se hur den blir. Kanske kommer jag också välja någon av dessa kulörer i sovrummet där också? Vi har det rummet kvar att måla om. Hoppas ni fick lite ny färginspiration av detta! ♥ Pernilla

Hemnetspaning: Skeppargatan 25D Vilken lägenhet- skapa stilen

Jag drömmer lite om en lägenhet som denna! När barnen flyttat hemifrån skulle jag nog försöka övertala mannen om att flytta hit. Helt perfekt för två personer! Jag älskar också inredningsstilen som de skapat. Helt i min smak.
Ljusa färger, jordnära men man förhöjer det med inslag av guld vilket ger en lyxigare stil. Nedan finner du hur du kan Skapa stilen som liknar denna.
Inlägget innehåller annonslänkar
Att ha gulddetaljer på ett vitt kök gör mycket för intrycket
Så himla snyggt med marmor och guld inslagen genomgående i lägenheten
De jordiga tonerna är så passande till det vackra golvet

Återskapa stilen från lägenheten Skeppargatan 25D

Sammetsoffa i naturton, ljusbrun beige eller grå. Guldinslag och marmor ger lyxkänsla Men det behöver inte vara dyrt. (Har valt produkterna nedan från Ellos Jotex, Rum 21 Sweef  och Designonline). Den vackra svartvita tavlan gör mycket för intrycket i rummet också.
Allt i Collaget finner du på länkarna nedan:
Lampa     Soffa     Vas     Stol      Pall     Kruka     Soffbord     Poster     Sänggavel      Missioni
Pernilla
3

Söndagsmiddag Fläskfilé med Bacon och Mozzarellaströssel

Den här jättefina pumpan gjorde min yngsta son i går! Den står välkomnande på förstukvisten nu.   Söndagsmiddag eller kanske middag till Halloween som är på tisdag? Den här rätten gick hem hos min kära familj som gillar kött. Den gick även hem hos mig. Den var god och enkel att göra och lätt att göra  till många personer. Bra som bjudrätt också då. Här kommer receptet för 4 pers (Jag gjorde dubbelt) 500g Fläskfilé Sås; sky+ 3 dl vatten 2 msk konc kalvfond 2dl créme fraîche 3 msk vetemjöl 2 msk soja Baconströssel; 1paket bacon 50 g mozzarella   1.sätt på ugnen på 200 grader bryn fläskfilen runt om i en stekpanna Lägg Fläskfilen i en ungsform och värm till 70grader med kötttermometer 2 vispa ur stekpannan med vatten sila ned skyn i en kastrull. Tillsätt fond och koka upp. Blanda mjöl och Creme fraîche och blanda ned i såsen. Sjud i några minuter. Smaka av med soja salt och peppar. 3.Strimla och knaperstek bacon. Skär mozarellan i små fyrkanter. Blanda detta. 4. Skär filen i skivor, 1/2 cm tjocka. Lägg dem på ett ungsäkert fat. Häll på lite sås och lägg på baconströsslet. Sätt in i ugn och gratinera ca 5 min tills osten smält och det fått fin färg. Servera gärna med klyftpotatis eller vanlig potatis och gelé samt broccoli. Smaklig spis! ♥ Pernilla      
2