Plopp som mjölkchokladkakor i 4 smaker

Fredagskväll! Har varit och kört ett pass på gymmet och sitter nu i soffan med ett glas vin efter middagen, framför en ny Netflixserie som verkar lovande. Ännu en spansk serie:) Vi gillar Spanska serier och filmer. Dessutom fick jag hem nyheter från Cloetta som vi smaskar på.så passande till fredagskvällen. (Jag är medlem i Cloettas bloggnätverk ) Denna gång fick vi prova Plopp, nu som mjölkchokladkakor i fyra smaker   Jag gillar ju Plopp så detta var kul att prova!     Man har blandat gott och blandat med mjölkchoklad, djungelvrål och mjölkchoklad, småbitar av kexchoklad i mjölkchoklad och en ren mjölkchoklad.   Vilken var godast? Min och maken och även barnens favvo var den med kexchoklad. Därefter den ed djungelvrål tyckte jag men barnen gillade gott och blandat som nr 2
4

Nytt inredningssvep Nyheter från Klong , Stelton och nMist

Klong presenterar nyheter inför hösten 2018 

Inför hösten 2018 presenterar Klong nyheter designade av ledande svenska formgivare. Bakom kollektionen står bland andra Anki Gneib, Straight, Gustav Rosén samt den finska formgivaren Katriina Nuutinen. Gemensamt för de nya objekten är att de formgivits med ambitionen att skapa produkter som kombinerar design och funktion och som håller över tid.

ORBIS VAS  Minivasen Orbis är ett nytillskott i kollektionen Orb som lanserades under 2015. Orbis är en mindre variant framtagen för att passa mindre och sköra blommor. Orbis har samma omslutande känsla som sina större syskon, och fungerar lika bra som solitär som placerad i kluster om flera. Orbis munblåsta glaskupol ger ett naturligt stöd till mer sköra och tunna blomstjälkar.

PERHO SPEGEL Perho är en väggspegel med gängor i mitten vilket gör att den dels blir ett vackert smycke på väggen och att de två delarna kan vinklas i olika riktningar. Perho betyder fjäril på finska som också är inspirationen bakom spegelns form. 

OTTO ÖPPNARE Otto är en elegant kapsylöppnare som är konstruerad av två metallplattor, en guldfärgad och en silverfärgad, som länkats samman. Inspirationen kommer från formen av en vattenpump uppfunnen av Paul Schatz 1929, som har en intressant och distinkt form kallad Oloid.

JAZZ LJUSSTAKE Jazz är en ljusstake avsedd för stora värmeljus eller blockljus. Den är tillverkad i mässing med en insats i glas. En stark geometrisk form sätter ljuset i fokus och låter det avge fina skuggspel. Lyktans tidlösa formspråk gör att den skapar en gemytlig stämning var den än placeras.

Alla produkter kommer finnas i butik under september

Cervera säljer exklusivt stengodsservicen Mist

Cervera, fortsätter att produktutveckla under det egna varumärket Table Top Stories och utökar den populära servisen Mist med nya delar och färgglasyrer.

 

Den rustika och trendiga stengodsservisen Mist presenterades i Sverige för första gången under 2017 i svart, matt glasyr med melerade detaljer. Servisen blev omedelbart en storsäljare och utökas nu med flera nya delar samt färgerna vitt och grått. Med inspiration från den asiatiska matkulturen är servisen anpassad för den moderna plockmiddagen där maträtterna komponeras direkt i skålen eller på fatet.

– Det asiatiska köket är idag väletablerat och utbrett i Sverige och har under kort tid blivit den nya husmanskosten. Vi ser att många av dagens måltider influeras av färgglada bowls, heta nudelsoppor och asian fusion. Något vi nu lyft in i vår stengodsservis Mist, säger Erika Dalle, marknadschef på Cervera. De nya delarna i servisen Mist är ugnsfasta fat, djupa skålar och mindre soyaskålar. Mist kommer att säljas exklusivt i Cerveras butiker och online från och med 20 augusti 2018.  

ITALIENSK DESIGN  från Stelton

Collar-kollektionen från 2016 är designad av den italienska duon Daniel Debiasi och Federico Sandri och vänder sig till finsmakare som vurmar för både smak och presentation när det gäller kaffe och te. Den passar både om du vill ha något kallt eller varmt att dricka. Den nya Collar-termosflaskan och -vattenflaskan har samma karaktäristiska silhuett som resten av kollektionen med samma mattsvarta utsida och mässingsbelagda lock, som ger flaskorna ett unikt modernt och exklusivt uttryck. Termosflaskan är perfekt för att hålla te eller kaffe varmt en längre tid och den smarta klicklåsmekanismen gör flaskan helt tät. Dessutom kan locket användas som kopp när du får lust att ta en liten paus. Vattenflaskan har ett praktiskt skruvlock som säkerställer att varken vatten, saft, juice eller andra kalla drycker rinner ut när flaskan ligger i väskan. I år tillkommer Collar värmeljushållare i två storlekar, som kan användas med både stora och små värmeljus. Collar värmeljushållare kompletterar de övriga produkterna i kollektionen som inriktar sig på härliga kaffe-, te- eller dryckesupplevelser. Tillsammans skapar de en bra grundval för kvalitetstid i hemmet, ensam eller tillsammans med familj och vänner.
 <3
Pernilla

En grön outfit med matchande mobilskal

En grön outfit med matchande mobilskal

  Inlägget innehåller reklamlänkar till Ideal of Sweden och bubbelroom

Gillar du grönt? Jag skulle för några år sedan aldrig köpa något grönt men har nu fullkomligt kärat ned mig i grönt. Denna gröna färg som jag har på tröjan piggar ju verkligen upp vilken outfit som helst. Matchar min outfit med mobilskalet från Ideal of Sweden så snyggt också. Det är så kul att man kan matcha mobilskalen med kläderna nu förtiden. Jag har också fått hem min mobiltelefon väska som är så supersmart! ( jag har redan ett i sammet som jag visade er här ) Man kan ha bankkort i och med en magnet hålls telefonen på plats. Sen är det en liten rem som sitter fast i skalet som man kan ha runt handleden vilket gör att man slipper hålla i telefonen. Det är ju väldigt ofta som man vill bara ha mobil och kreditkort / körkort med sig och då är denna perfekt! Missa inte att med koden : guldkanter - får ni 20% rabatt! Ni kan beställa hoss Ideal of Sweden här Min outfit  nedan matchar mina mobilskal bra ellerhur? Den kommer från Zara. En fuskmockakjol i svart och en grön tröja. Skor i sammet från Steve Madden finns på rea just nu här     Nu skall jag göra mig klar för ett träningspass på gymmet tillsammans med sonen. <3 Pernilla
1