Allt för hälsan, lite Ingefära och andra nyttigheter denna fredag

Idag startar Allt för hälsan igång på Stockholmsmässan i Älvsjö.Den pågår mellan 9-11 november

En hälsomässa laddad med fler aktiviteter och utställare än någonsin. Martin Lindberg, Tony Irving, Anette Lefterow, Fredrik Paulun och Agneta Sjödin är några av de spännande profiler du kommer möta där. Du kan läsa mer om vad som händer här Mycket kul och spännande finns det att se och göra. Och många bra produkter att testa. Jag känner att vitaminer av olika slag är något jag behöver just nu. Sjuk i tre veckor, inte kul! Har fått lite nyttiga prover att testa vilket passar mig utmärkt just nu.

Laddar upp denna fredag med dessa vitaminer som jag tror kan vara nyttiga för mig;

Vitabiosa Ingefära valdes till årets livsmedel 2018 i Danmark.  Den innehåller förutom mjölksyrabakterier organiska syror och örter samt kallpressad ingefärsjuice. Ingefära skall vara bra för Immunförsvaret så därför ska jag fortsätta med att ta en rå ingefärsshot! Jag kommer också försöka få upp energinivån i blodet genom Bio -Qinon Active Q10 Gold. Jag är vansinnigt matt i kroppen nu så kanske kan detta hjälpa?   Vill också visa dessa tuffa plåster som är giftfria! Gjorda av ekologisk bambu. Wow det finns verkligen mycket för hälsan som jag inte visste fanns, hypoallergena, veganska , ekologiska och Giftfria! Hade ingen aaaaning om att inte alla plåster var det?!   Lääängtar så efter att få tillbaka smaken för gott vin igen! Om ni åker till Allt för hälsan missa inte att det samtidigt pågår en mässan för vin och mat där också. Jag berättar mer om den i nästa inlägg.   Just nu får mitt fredagsvin ersättas av råsaft med Ingefära :) Bläddra lite i en Dansk inredningstidning och smutta på råsaft är min fredag. Men så ska jag också packa upp en leverans som jag fått hem idag! Jag hoppas så att det blir som jag tänkt! Mörkret ute gör att lusten att fota liksom försvinner. Jag hoppas dock jag får till några bilder i morgon för att visa hur det blev:) Önskar dig en härlig fredag! <3 Pernikla
1
underbarahem

Får nog testa lite ingefära, det är bra för värk och ibland skulle det nog behövas. Dricker rödbetsjuice varje dag, en deciliter.
Ha en bra vecka!
Kram Birgitta