Chiapudding med Kardemumma ala LCHF

CHIAPUDDING med Kardemumma ala LCHF

Chiafrön är väldigt nyttigt på Omega 3 , och det är bra för att stabilisera blodsockret, bra för tarmen och ökar mättnaden. Bara att förbereda och äta till frukost i morgon Ingredienser till två stora portioner eller fyra små: 250 ml kokosgrädde (tex Garant tetra) Ca 0,5 dl vatten 1-2 krm kardemumma 1-2 krm vaniljpulver 1 krm salt 1-2 tsk pressad citron Ca 4 msk chiafrön tex risenta Kokosgrädde gör att den blir krämigare än med tex kokosmjölk eller mandelmjölk Gör så här:  Häll ut kokosgrädde i en skål och vispa ihop med lite vatten så den blir lite lösare. Tillsätt chiafrön, salt, vaniljpulver och kardemumma. Smaka av med lite citronsaft, citrusen dämpar en del av kokossmaken och neutraliserar puddingen. Blanda allt ordentligt, häll upp i burkar och låt gärna stå i kylen under natten (alternativt minst en timme) innan den äts.   <3 Pernilla
1
Mamma C

Chiapudding är riktigt smaskens.
Kram Carin