Mingel bubbel och babbel

En superhärlig kväll i Stockholm hade vi i fredags. En bloggträff med 15 tjejer på Freys hotel mitt i stan. Ja ni förstår ju... Vi startade med en AW och lite bubbel på hotellet ,Innan vi åt middagen inne på Belgobaren. Inlägget innehåller reklamlänkar.   Utsikten från hotellet var inte alls dum! Jag hade en liten altan som man kunde gå ut på från mitt hotellrum och som man kunde sitta på och se ut över staden. Wow! Hotellrummen är också fantastiskt fina. Ett boutiqhotel mitt i stan.     Mingel , bubbel och babbel...... Söta och goa bloggtjejer...   Ulrica Helena i denna snygga tröja som jag inte vet varifrån den kommer tyvärr och Lena i matchande möster på sjalen Två snygga och goa mormödrar Anna och Helena  som har gemensamma intressen. Helenas klänning var så fin den finns här ch påminde mycket om By Malinas klänning här Men köptes visst billigare någon annanstans. Vi förlyttade oss sen från hotellets lokal till mitt hotellrum där vi trängde i hop oss :) Här på golvet sitter Nathalie och även Katarina fick en golvplats:) Men vad gör väl det, finns det hjärterum finns det....   Alla fick en liten påse med sig hem med dessa trevliga saker i.   Doftljus från Elsa Beskow, winter doft som doftar ljuvligt! Hittar inte just denna doft online men andra dofter av detta märke hittar du här   Lite god choklad från Goodiogods och Beriksson. Förpackningarna på denna choklad är så fin! En ögonkräm hittar du här och bodyscrub samt några andra saker fanns med också från Joliebeauty Ska bli jättespännande att testa! Jag gillar detta märke , har testat andra saker som är väldigt bra. Jag blev så otroligt glad för tjejerna överraskade mig med att ha köpt en fin present. En present med presentkort från Svenskt Tenn för att jag hade ordnat denna träff åt oss. Så himla gulligt gjort! Min klänning hittar du här den finns även som omlottkjol om man hellre vill ha det. Du hittar den här   Jag återkommer med middagen och resten av kvällen i ett annat inlägg. Ha en fin söndagskväll! <3 Pernilla  
5
Sallys hus

Tusen tack fina Pernilla för att du ordnade detta... det var så mysigt! Enda missen var att du skulle ha skruvat ner klockan så att tiden inte gick så fort...;) Man hinner ju liksom aldrig prata klart.

Jätte fina bilder och utsikten från ditt rum var ju underbar!
Kraaaaaaam Katarina

Pernilla

Haha ja det håller jag med om! Man vill hinna prata mer!

Ekenäsliv

Tack fina Pernilla för en superhärlig bloggträff! Den kommer jag leva på läääänge :) Men håller med Katarina, varför måste tiden gå så fort när man har så roligt??
Kraaaaamar Anna

Pernilla

Haha ja det är synd. Kraaam Pernilla

15 bloggtjejer i Belgobaren som gör hästaffärer – Inredning & Guldkanter

[…] Inlägget från vårt mingel hittar du här […]