Antiaging produkter och lyxig ansiktsmask för alla hudtyper

 

Jag har fått möjligheten att testa dels ett hudvårdsset med fullt fokus påantiaging och dels en lyxig ansiktsmask som passar alla hudtyper . Nedan kan ni läsa mer om proukterna.

 

 

 

 

 

I hudvårdsserien infinite by Forever™ kombineras fantastiska ingredienser så som peptider, kollagen, naturliga mineraler och växter med den senaste vetenskapen som förstärker dess återfuktande och hudvårdande egenskaper.

 Denna hudvårdsserie passar alla hudtyper och är till för dem som vill bevara en fräsch och ungdomlig hy. Jag skulle säga att normal hud passar den nog bäst för. 
 
Hur fungerar detta?

Ingredienserna verkar återfuktande, mjukgörande och hudvårdande och fokuserar på anti-aging. Vid regelbunden användning ska produkterna ge din hud en upplevelse av en jämnare hudton och textur som bidrar till en ungdomligare känsla

Paketet innehåller

  • hydrating cleanser – rengöringslotion 118 ml

  • firming serum – uppstramande serum 30 ml

  • restoring crème – ansiktskräm 48 g

 

hydrating cleanser

Rengör effektivt utan att torka ut huden

Hydrating cleanser är en lätt, fuktgivande och mild rengöringslotion som tar bort orenheter så som smuts, fett och slaggprodukter. Ingredienserna är valda med omsorg för den känsliga huden i ansiktet, men hydrating cleanser rengör ändå effektivt utan att torka ut huden.

firming serum

Uppstramande serum som tack vare sin höga koncentration av aktiva ämnen ger huden extra mycket fukt, något som bland annat gör att upplevelsen av fina linjer minskar. Firming serum är ett komplement till din ansiktskräm.

 

restoring crème

En komponent i denna anti-aging-linje är restoring crème, fylld med över 15 hudvårdande ämnen. Trots alla dess ingredienser känns restoring crème lätt och smidig på huden och absorberas snabbt utan att kännas det minsta fet eller tung.

 

När man vill lyxa till det ibland och ge huden en extra skjuts kan man använda denna mask.

 

 

Lyxig ansiktsmask för alla hudtyper

Detta är en aloe bio-cellulose mask! Här får du en lättanvänd och effektiv engångsmask med anti aging-egenskaper som ger din hud massor av fukt och en helt ny lyster – på bara 20 minuter.

 

Aloe bio-cellulose mask passar alla åldrar och alla hudtyper, ett utmärkt val för att snabbt pigga upp hud som känns lite matt och trött. Extra bra för dig som tycker det är krångligt med traditionella masker som behöver sköljas av efteråt. Masken är också helt doftfri, veganvänlig och komposterbar.

Det senaste inom hudvård

Trenden med den här typen av masker har slagit igenom stort de senaste åren. Den här masken är nämligen tillverkad av bio-cellulosa, ett organiskt material som kan hålla massor av fukt, vilket gör det till ett lämpligt transportmedel för alla fina hudvårdsingredienser som masken innehåller. Materialet är också väldigt formbart, dessa fina fibrer är 1000 gånger tunnare än ett hårstrå, vilket gör att aloe bio-cellulose mask sitter perfekt. Bio-cellulosa skapas av bakterier som matas med lämplig näring och sedan producerar det tunna tygliknande materialet. I det här fallet har bakterien förstås matats med Aloe vera.

Här finns välkända ingredienser som fuktighetsbevarande natriumhyaluronat och skyddande glycerin. Men också nya, spännande bekantskaper som hudvårdande hästkastanjextrakt, koffein och zinkglukonat och uppstramande extrakt av grönt te, en antioxidant som vårdar, stärker och skyddar din hud.

 

Jag passade på att använda denna mask när jag var på Yasiragi Hasseludden SPA och kopplade av en stund med denna innan middagen. Kände mig extra pigg och fräsch i hyn efteråt .

 

 

 

Fin kväll!

Pernilla