Emma madrass och lyxiga lakan ger en superhärlig nattsömn

 
 
Follow my blog with Bloglovin
 
 
Emma madrass och lyxiga lakan= superhärlig nattsömn
 
Inlägget är i samarbete med Emma madrass och det innehåller adlinks
 
Nu har jag uppdaterat vårt sovrum med denna lyxiga Emma madrass att sova på. 
Dessutom har jag köpt nya sköna lakan i egyptisk bommull som gör att nattsömnen blir väldigt härlig.
 
Madrassen Emma är en prisbelönt madrass som anpassar sig efter sin kropp. Den består av tre lager memory foam som individanpassas, tryckavlastar och ger maximalt stöd för hela kroppen. Man behöver inte ha en bäddmadrass om man inte vill.
 
Faktum är att jag sover mycket bättre i denna madrass än den vi hade innan. Den är superskön att lägga sig på. Lagom hård och lagom mjuk på samma gång. Förut kunde jag känna mig lite trött i ryggslutet efter en natts sömn med vår gamla madrass men med denna känner jag ingen trötthet alls. 
 
 
 
Bekvämt att få hem den också då den levereras hem direkt till dig i en kartong. Inget krångel med att beställa dyr transport , ordna med bärhjälp osv. Man kan lägga den på vilken säng som helst. Man har sedan 100 dagar på sig att testa sin Emma madrass Jag kände att jag behövde ett par nätter att sova in mig på den även om den kändes skön från början.
 
 
 
 
Nu skall jag bara byta ut täckena och kudden så kan man inte sova bättre. Har ni provat sova på egyptisk bommullslakan? De är de skönaste man kan sova på! Första gången jag sov på så sköna lakan var när jag sov på hotell, jag var tvungen att fråga i receptionen vad det var för sköna lakan de hade. Nu kan du hitta lakan i egyptisk bommull på REA här annars kostar de lite mer än vanliga bommullslakan. Sängbordet hittar du här, bordslampan finns här överkast och kuddar Day home.
 
Med tanke på hur mycket tid man tillbringar i sovrummet och hur viktig sömnen är för vårt välbefinnande och vår hälsa tycker jag det är en viktig investering att göra. Finns det något bättre än att krypa ned ien sval skön och mjuk säng när man är trött?!
 
Önskar dig en härlig söndagskväll!
 
<3
Pernilla