Rea shopping är kul

 
 
 
 
Nu kan man göra riktiga fynd på den sista rean som pågår nu.
 
 
 
Inlägget innehåller reklamlänkar till Boozt och bubbelroom
 
Jag har hittat några riktigt bra, användbara plagg på 50, 70 och till och med 80% rabatt! Nu är det slutspurtsrea i många butiker. Här kommer mina tips!
 
Denna tröja känner jag kommer bli en favorit i garderoben året runt. Jag har insett att jag oftast sätterr på mig byxor och tröja eller en blus och byxor så här års. Vår och sommar är det mycket kjol och en del klänning.
 Just denna hittar jag inte online men här hittar du liknande tröjor och andra fina kläder på Rea av samma märke. Den här jättefina klänningen har jag köpt också som jag tror blir superfin i vår/ sommar. Först med en kofta till när det är lite kallare ute sen utan kofta
 
 
 
 
 
Hittade också denna tuffa kavaj på 70% rea. Så mycket jag redan använt den. Muddarna gör att den känns lite mer leasure och mindre strikt varför jag lätt kan använda den i vardagen på jobbet. Mitt jobb kräver inte så strikt klädsel för det mesta.
Dock hittade jag även en  mer ”  strikt” kavaj också på 70% rea så nu har jag mina kavajer så jag klarar mig ett tag :) Denna kavaj kan man klä ned med ett par jeans eller med ett par mer lediga byxor till också.
Här hittar du mycket snyggt på rea från detta märke CosterCopenhagen som är ett favoritmärke också. De har väldigt snygga tuffa kläder med bra passform till ok priser!
 
 
 
 
 Den här snygga jackan beställde jag till min dotter, och den här kappan tänkte jag till mig själv nu till våren. Märket Ichi har också så mycket snyggt till bra priser! <3<3<3
 
 
 
 
 
Så kul det är tat fynda snygga saker tycker jag, när jag nästa vinter plockar fram mina vinterkläder vet jag att mina rea köp är de jag kommer gilla mest.
Önskar dig en fin torsdag!
<3
Pernilla