Kjol och klänning outfits med inspiration från stilikoner mfl

Inlägget innehåller reklamlänkar till Miinto, Flattered och Bubbelroom

Kjol och klänning outfits med inspiration från stilikoner mfl

Det är så många fina outfits man kan skapa med hjälp av inspiration från andra duktiga stilikoner och proffs på klädkombinationer. Jag hittar ofta inspiration från Pinterest och Instagram. Ofta har man många fina plagg i sin garderob men kanske är man bara dålig på att kombinera ihop dem. Så är det för mig, jag tar gärna på mig ett par byxor och en tröja, så detta är ett bra sätt för mig att hitta lite olika nya kombinationer som jag sen lätt kan slänga på mig utan att behöva tänka.


Som bra basplagg tycker jag att en kjol som denna är i vår och sommar. Jag har flera omlottkjolar och jag älskar dem! Mitt mest använda plagg i somras men med mörka strumpbyxor och skinnjacka och kanske en halsduk till så är det en snygg outfit även nu på våren.
 
(null)
Det här är en kombination med leoprint kjol som jag blev inspirerad av. Samt hennes skinnjacka och Campomaggio väska.
Faktum är att det inte är något nytt köpt utan allt fanns i min garderob. När jag provar så här ser jag bättre vad jag kan sakna. Kanske inser jag att ett par svarta sneakers är något som jag skulle behöva eller också några smycken eller väska.Kjolen jag har är från Neonoir och finns här
Toppen är från Inwear
Skinnjacka Frontrow hittar du här
Skor stövletter av märket Flattered härifrån
Väska från Campiomaggi
(null)         
Med denna outfit blev jag inspirerad av den röda kjolen med stickad tröja till. Samt skinnjacka och Campomaagioväska. Älskar dessa väskor! Men istället för grå tröja plockade jag upp det beiga i kjolen. Snyggt med rött till denna kjol också om man vill variera sig lite.

(null)

Tröja NA-KD
Kjol Co couture finns här i samma modell fast i annan färgställning
Stövlar cowboyboots finns här
Skinnjacka Frontrow finns här
Väska Campomaggi , finns många snygga!

(null)
Här kom Leokjolen till användning igen fast nu med en beige gulfärgad Tshirt och en svart lång kofta
Kan ha svarta sneakers till detta också men valde nu stövletter från Flattered

Min outfit
Kjol här
Svart tunn kofta
T shirt från Lindex på rea för länge sedan
Stövletter Flattered
(null)         

En Dansk butik som jag hittade på Instagram som har många fina kläder av märken som jag gillar och som stylar dem snyggt hade satt ihop denna snygga kombination. Hennes kombination av det vackert glansiga materialet från detta set ihop med en kavaj och sneakers gör att man kan använda sin " fina" klänning mer till vardags också tänker jag. 

Min outfit
Kavaj från Coster Copenhagen i stretch material. Min på bilden har muddar vid ärmslut som gör den lite extra ledig men annars tycker jag att Coster Copenhagens kavajer sitter väldigt skönt och är snygga allihop.
Klänning Neo Noir liknande från Co couture hittar du här
Skor svarta sneakers Steve Madden 


Så med en snygg kjol, en stickad tröja en skinnjacka och ett par sneakers eller stövletter kan man få ihop många fina olika kombinationer.
Önskar dig en härlig söndag em och kväll
<3
Pernilla