Mina bästa hårprodukter. Torrt behandlat och lockigt hår

Om det är någonting som är viktigt för mitt hår så är det bra produkter. Jag ser också till att regelbundet gå till frisören och klippa det och bottenfärgs och ev slinga håret. Bottenfärgen ger mitt hår lite stadga och lyfter det lite.

 
Inlägget innehåller adlink till Lyko
(null)
 
Min dotter har fått ärva mitt hår om än inte lika lockigt och frizzigt.
 
Jag kan inte köpa ett schampo på en matbutik tex. Det är få schampon som fungerar i mitt hår. Det är själva grunden i min hårvårdsbehandling
Har jag ett dåligt schampo blir mitt hår som svinto!
Näst efter ett bra schampo kommer ett bra balsam men för mig har hår inpackning eller hårmask blivit allt viktigare än ett bra balsam. Jag använder det dagligen under lite kortare stunder. Däremellan har jag en längre behandling med hårmasken. Håret blir som bäst när jag sover med hårmasken över natten.
 
Att ha ett leave in balsam efter hårinpackningen är sedan bättre än att ha vanligt balsam i mitt hår.
Följande är mina steg för bra hårvård
 
1. Bra schampo för torrt hår
2 hårinpackning för behandlat hår eller torrt hår
3 balsam för torrt eller lockigt hår
4.Hairsmoother leave in
5 mjukgörande styling creme
 
 
Här är mina produkter, både de som jag tycker är mycket bra och lite mindre bra
 
Hårvårdsprodukter för lockigt hår, behandlat och torrt hår
Schampo
Schampo som är bra är Redken al soft 
 
Hårmask
Hårinpackning/ hårmask Palett båda dessa är bra! Luminous color bevarar färg bra skonsam behandling och ger mjukt lent hår.
Palett Truesoft ger verkligen mjukt hår! Båda dessa har fått bra betyg och jag håller med. I mitt tycke vinner ändå True soft vad gäller mjukheten på håret!
 
En annan mask som fått bra betyg är Daviness hårmask Nounou. En intensiv hårvårdande mask för torrt slitet hår. Jag har testat det ett litet tag nu och känner att det är lite tjockt i koncistensen och tynger nästan lite håret så jag vet inte än om jag kan säga att det är jättebra. Jag skall dock prova det under längre tid för att bli säkrare.
 
Men Daviness hårmask Minu har jag testat förut och tycker är helt fantastisk! Så den kommer jag köpa nästa i gång. Den är glansgivande och näringsberikande. Jag trodde att NouNou skulle kunna ge än lenare och mjukare hår då den är intensivt reparerande. Men kanske är inte det vad mitt hår behöver , vi får se
 
Balsam
 
Balsamet från Love Daviness är mycket bra men jag kompletterar det gärna med ett leave in hairsmoother från Daviness Love.  Denna leave in produkt är fantastiskt bra och luktar mycket gott!
Momo portion är en produkt som också är en leave in produkt som gör ska göra håret mjukt och blankt utan att tunga ned det står det men tyvärr är denna för tung i mitt hår, för fast och krämig i konsistensen för att ge topp betyg. Jag använder det lite i topparna i håret.
 
Stylingprodukt
Avslutningsvis har jag i håret en stylingcreme. En bra produkt från Marroccan oil. Är denna som eliminerar friss, ger definition och glans samtidigt som den rena arganoljan mjukgör och återfuktar håret och som  hjälper bra till att styla håret. Den motverkar att håret blir frissigt när det är fuktigt ute vilet är bra.
Man gnider in krämen i handflatorna och drar ut i håret och kramar in. 
Dock ger den inte så mycket stadga så jag använder oftast en produkt som ger lite mer stadga och håller håret lite mer på plats och som man kan styla håret lättare med. Den  bästa stylingprodukten ur det perspektivet för mitt hår är helt klart denna stylingcreme som heter Marroccan Oil Smooth
Smoothcremen ger medelstadga och skyddar mot fukt och samtidigt gör det håret mjukt och smidigt.
Marroccan produkterna luktar dessutom väldigt gott också. Väldigt drygt räcker länge!
 
 
 
Har du någon favoritprodukt för ditt hår?
 
Kram
Pernilla
 
 
 
 
 
behandlat hår - hår - hårinpackning - hårmask - hårprodukter - hårvård - lockigt hår - torrt hår
2
Pernilla

Hej! Vilken vacker bild på dig och din dotter. När det gäller rekommendation av schampo och balsam kan jag rekomendera Rituals. Superbra på mitt hår som är ett tunt nordiskt hår med slingor för stadgan. När det gäller inpackningar använder jag mig av Olaplex som jag gillar starkt. Tack för dina tips. Mvh Pernilla

Svar: Tack Pernilla<3 Rituals schampo har jag använt någon gång och det var bra. Ska nog testa det igen, tack för tips! <3 Pernilla
Inredning och Guldkanter

Tina ME

Tack för tips och vilken vacker dotter du har! Kram //Tina

Svar: Tack Tina! Javisst är hon min lilla sötnos<3 Kram
Inredning och Guldkanter