Lite gott till helgen med godisnyheter från Cloetta

Lagom till helgen kunde jag hämta ut detta fina paket från Cloetta med deras senaste nyheter. Jag är ju med i Cloettas bloggnätverk och får möjligheten att prova innan det kommer ut i butikerna.

(null)


Denna gång bestod utskicket av Sportlunch Caramel, en löskande mix från YUP, och en nyhet från Polly som hämtat smakinspiration från det svenska fikabordet. Dessa goda nyheter kommer att finnas i butik från v 19

Jag har ju turen att ha en stor smakpanel hemma, där vi på en familj med 5 medlemmar har lite olika smak vad gäller godis.

Malaco Gott och Blandat Fizzypop & Co
Gott och blandat är ju en favorit hos hela familjen, perfekta blandningen av sött surt och dalt. Nu har de utökat familjen med fizzypop & col med flera färger och former. Smakerna är citron, cola, äpple, vattenmelon, persika och bubbelgum. Det blir en väldigt läskande smakkombination. Intressant och lite beroendeframkallande skulle jag nog säga.

(null)


Malaco kick Mango
Lagom till sommaren lanseras kombinationen av mango och lakrits. Gott!

Läkerol YUP mix frozen mango & Lime

Exotiska smaker som känns fräscha. En god sommarcoctail som en isglass ungefär.

Polly for a Swedish fika

Denna passar till fredagsmyset eller till fikat, alla smaker finns med, kladdkaka, blåbärspaj med vaniljsås och kanelbulle. Perfekta presenten att ta med till någon som flyttat utomlands och saknar godis och svensk fika.

Sportlunch Caramel
Jag gillar sportlunch och med Caramelsmak blev den ännu godare. Ett segt täcke av riscrisp segt krämigt och frasigt.

Något av detta som är din favorit?

Trevlig helg!<3
Pernilla


1
Mamma c

Den där Pollypåsen måste man kolla om Skandinaviskabutiken får in.
Kram Carin