Om Inredning & Guldkanter

Jag-183px

Välkommen till min kreativa oas.Jag älskar att fotografera och fånga ögonblicken. Jag fotograferar gärna mina intressen som Inredning/hälsa skönhet och annat som förgyller tillvaron_ Guldkanter i vardagen

 Jag vill förmedla en känsla. Att fotografera och redigera och att fånga ögonblicken är min avkoppling och ger mig inspiration i vardagen.

Jag vill förmedla inspiration och information om senaste nytt inom inredningsvärlden och jag håller mig uppdaterad med hjälp av pressvisningar, magasin, bloggar och jag är med i det redaktionella teamet på Houzz.se

Jag vill också ge inspiration till en välja en hälsosam livsstil. Hälsa är inte bara att tänka på hur man tränar och äter utan det handlar också om hur man lever. Att man väljer en balanserad och fungerande livsstil med mycket skratt vila och glädje. Därför bjuder jag också på utflyktstips och reseupplevelser som är något som skänker mig glädje.

.

Vem är jag?

 

Jag är en person som sätter stort värde på små stunder i vardagen . Jag älskar att omge mig med vackra ting som ger mig glädje energi och och harmoni. Därför är hemmet så centralt för mig, här hämtar jag min kraft. Jag startade bloggen 2011 som en hobby med en önskan om att förmedla inspiration . Jag fastnade i fotograferandets förtrollande värld  och har utbildats löpande inom fotografering och fotoredigering. Jag kan nog kalla mig dokumentärfotograf som gillar att förmedla en känsla, en positiv sådan.

Fakta om bloggen: Jag vill förmedla en känsla. Idag har jag en trogen läsarkrets på dryga 5000 unika besökare i veckan som jag hela tiden försöker inspirera. Jag har Även ett instagramkonto @inredningochguldkanter där ca 2000 följer mig och ett Fb konto med dryga 200 följare.

VARMT VÄLKOMMEN HIT!

5 Comments

Det är varmt uppskattat att du kommenterar hos mig!