Forever living Uncategorized

Att uppfylla sin dröm

Written by Pernilla

 Kim Madsen heter han jag står tillsammans med på bilden nedan. Jag träffade honom i Göteborg när jag var där en inspirations helg och  han  inspirerade mig så mycket. Eftersom jag är inom nätverksmarknadsföring  också inspirerar han mig mycket med sin historia

Läs här nedan hans historia.

Jag växte upp i en fattig familj tillsammans med min yngre syster och bror.
När jag var 8 år gammal, skilde sig mina föräldrar och min mor blev sjuk och jag såg inte min far, som hittat en annan fru.
Från en dag till en annan fann jag mig själv i en barnhem, medan min syster och bror var i fosterfamiljer.

Det var mycket traumatiskt tid och jag saknade min familj mycket, och jag saknade även mina lekkamrater, som inte längre tilläts att leka med mig, på grund av min nya status.
Timme efter timme varje dag satt jag och tittade ut genom fönstret till ingången till barnhemmet, i hopp om att se min mor, som jag tyckte så otrolig mycket om, Jag hoppades att hon skulle bli frisk igen så hon kunde ta mig tillbaka och att vi återigen kan vara en familj.
Under 2-3 år var jag in och ut ur barnhemmet 3 gånger, och till slut en dag kom min mor som blivit frisk och som hittat en ny man  och hämtade mig, så vi kunde återigen bli en familj.
På dagarna på barnhemmet drömde jag om framtiden, Jag sa jag till alla människor runt mig på barnhemmet, att en dag, kommer jag att vara rik och framgångsrik, jag kommer att få min egen långa vita limousine, min egen lyxbåt, jag kommer att leva  på stor herrgård, resa runt i världen, och jag kommer att vara den bästa pappan i världen, och även om  jag kommer att vara så rik så kommer jag att resa runt i världen att hjälpa andra som är utan en familj som jag var.

Mina klasskamrater, skrattade åt mig, och retade mig, och när de såg mig, välkomnade de mig genom att säga, hur mår du idag Mr miljonär, haha ​​;-)
Även lärarna försökte ta mig ner på jorden igen, talar om för mig att vara rik är inte för alla, och att jag skulle fokusera på min läxa och skolan i stället för att drömma.
Så många gånger som jag fick bekräftat att jag inte är någon, men jag drömde om att vara någon, och mycket ofta  var jag den enda som trodde på mina drömmar.
Tiden gick,
Jag bestämde mig att börja som en kontorist segling i lastfartyg 17 år, och 6 närmaste åren jag seglade runt om i världen, vilket var en genväg till en av mina drömmar. När jag var 23 år insåg jag att jag inte var trogen mina drömmar, så jag startade en restaurang i min hemstad.
1,5 år senare var min restaurang i konkurs, och jag förlorade alla mina besparingar, och registrerades överallt som en dålig affärsman, och kunde inte låna pengar från olika banker.
Alla rekommenderade mig att gå tillbaka till seglingen så jag kunde betala tillbaka  50.000 USD som hade skuld på.
Men min dröm var starkare och jag bestämde mig för att jag blir distributör i nätverksmarknadsföring, den bransch jag fortfarande är verksam i!

holds back 8899624e393c89b4426b5be1bf44a816

 

 

I dag är jag där, att alla mina drömmar blev sanna, jag har min limousine, min herrgård, min båt, fler hus, massor av kvalitet tid med mina två barn. Jag reser runt i världen och jag har mina egna välgörenhetsprojekt i Litauen och Uganda, att hjälpa föräldralösa barn. Att gå från INGEN till NÅGON och jag är ledare för en organisation / team på mer än 100.000 distributörer i 20 länder, har jag fått alla erkännande du kan tänka dig,

Du kan också omvandla ditt liv till en bättre framtid !! Säger Kim till mig.

Vår egen förmåga är stor tänker jag , bara vi vill. Viljans kraft är stark.

Alltid inspirerande att möta personer som Kim

Vad inspirerar dig till förändring?

Pernilla

About the author

Pernilla

2 Comments

Det är varmt uppskattat att du kommenterar hos mig!