Inredning

Att vara med i Ikea Family Magazine

Ikea-kök-682x1024

 

För en tid sedan fick jag frågan av Ikea Family Magazine om jag ville vara med i deras tidning  Ikea Family Magazine

Efter en stunds funderande tyckte jag att det kunde vara kul. Så jag skickade in bilder på hemmet och fick svara på frågor från deras redaktion om mig och mitt hem. Nu har visst pappersnumret  kommit ut som då jag  jag och vårt hem är med i , (senare kommer den även komma ut i nättidningen).

Kul men lite läskigt är det att synas så ”offentligt”  haha

Så jag  vill  passa på att hälsa alla nya läsare varmt välkomna hit och jag hoppas att ni skall trivas.

Här kan ni läsa om Inredning i största allmänhet, då jag försöker hålla lite koll på trender inom inredningsvärlden, och ni kan följa mina egna inredningsförändringar i hemmet.

Jag skriver även om andra saker som förgyller tillvaron.

Vad jag förstår (jag har inte sett tidningen själv än) så står det felaktigt att jag jobbar som bokföringskonsult, (vilket jag inte vet ens vad det är)  så om någon undrar så har jag inte bytt jobb eller omskolat mig utan översättningen från Nationell Key Account Manager (som min  riktiga titel är ) har nog gjorts lite felaktigt.

Varmt välkomna som sagt!

Nu har i alla fall min efterlängtade soffleverans kommit hem och här hemma förändras det för fullt i Tv rum och vardagsrum. Bilder på sofforna kommer snart här på bloggen jag lovar.

Men i morgon skall ni först på läsa om ett spännande nytt område  nämligen designpsykologi och homestagning.

Fin kväll önskar jag dig!

XX
Pernilla

 

 

About the author

Pernilla

13 Comments

Det är varmt uppskattat att du kommenterar hos mig!

%d bloggare gillar detta: