Forever FIT Forever living hälsa

C9 diet -Resultat av Forever FIT c9

Written by Pernilla

resultat Forever FIT c9Då var jag klar med min egen 9 dagars c9 diet , en utmaning  med Forever FIT Challenge 9 , diet c9 är ett program som är utformat för dig som vill komma igång med en viktnedgång och förändrade levnadsvanor gällande kost och motion. Jag har här tagit några före och efter bilder. Någon som är nyfiken på mitt resultat?

Resultat: viktminskning -2,4kg

minskning i omfång cm –15.5 cm

Övrigt resultat:

Blev piggare! Jag har fått kommentarer om hur fräsch jag ser ut att jag ser smalare ut i ansiktet. Jag känner på kläderna att de sitter lite lösare vilket känns bra.ll att bli av med mina resterande kilon och bygga på med mer muskler.

Jag har fått massor av energi av detta som jag skall använda in i min fortsätta livsstilsförändring.

Det har inte alls varit svårt utan väldigt lätt att följa och vetskapen om att det bara är 9 dagar känns bra.

Vill du beta vad en box kostar (vi får inte skriva ut priserna), eller vet du med dig att du vill testa redan nu kan ni se priset och köpa boxen här

Vill du veta mer om hur det går till så har jag berättat om mina 9 dagar  i tidigare inlägg här

GLAD FREDAG!

Pernilla

Har du andra frågor så maila mig på guldkanter@gmail.com

About the author

Pernilla

19 Comments

Det är varmt uppskattat att du kommenterar hos mig!