Forever FIT Forever living hälsa Inredning

C9 Foreverliving- De två tuffaste dagarna är avklarade

Written by Pernilla

Forever-FIT-dag-2IMG_3931

 

 

Tjohoo nu har jag klarat av de två första tuffaste dagarna med C9 Foreverliving och det var verkligen inte svårt! Jag är själv överväldigad hur lätt det gått. Någon undrade vad detta var och ni kan läsa om det i mitt första inlägg som jag gjorde här,

Jag mår toppen och är inte hungrig alls särskilt mycket, vilket förvånar mig. Superpigg är jag också och känner mig så glad. I går kväll var jag hungrig och då kokte jag mig ett ägg som jag åt och gick och lade mig tidigt.nligt programmet, det ser jag fram emot inte för hungerns skull  för den känner jag inte särskilt mycket av som sagt utan mer för sällskapet och samlingen vid bordets skull.

Nu blir det mat varje dag i resterande 7 dagar och det känns plötsligen väldigt lätt, när man får äta på kvällarna för man har liksom ställt om kroppen med de två första dagarna.

Dock blir min fredagskväll utan vin men det gör inget för jag känner mig “hög” på denna kur:)

Sen är det bara en helg man får “offra”vinet 🙂 Jag har laddat upp med  färska hallon och en bra film

Trevlig fredagskväll!

Pernilla

ps. vill du beställa ett paket gör du det här. Kostar 1375kr

About the author

Pernilla

6 Comments

Det är varmt uppskattat att du kommenterar hos mig!