Forever FIT Forever living hälsa

Dag 1 avklarad med Forever FIT

Written by Pernilla

Jag har klarat av min första dag med Forever fit och är inne på min andra dag på min 9 dagar långa resa mot ett hälsosammare liv med forever fitness. En kickstart på resan är detta för givetvis fortsätter den sen också. Första delen av programmet heter C9 som är alltså 9 dagar lång. nästa del är F1 och sista delen F2 av totalt 69 dagar.

Morgonen började inte på bästa sätt, vaknade med en lätt huvudvärk. Inte så kul att börja med det en dag som denna

Min frukost såg ut så här kl 06.00

Forever-FIT-IMG_3866

Lite skillnad mot min normala frukost som alltid startar med en kopp kaffe, hjälp hur skall detta gå?

Ett glas Alovera gel, en tablett  Forever Therm som ger fokus på ork och förbränning. Den innehåller vitaminer som alla bidrar till att motverka trötthet och utmattning. Den innehåller även grönt te och kaffe o guarana som gör att man inte känner behov av kaffe på samma sätt och det funkar faktiskt!

Till frukost skulle man göra en lågintensiv träning, en promenad tillexempelig lite från den och dagen gick  förvånansvärt bra! Inte alls så hungrig som jag brukar vara. Faktum är att jag är mer hungrig när jag äter i vanliga fall? märkligt?

Däremot får man springa på toa heeeela tiden så man får inte glömma att dricka!!!

I dag har jag haft en vattenflaskan med mig hela dagen så jag inte glömmer att dricka vatten

mer om denna dag blir det i morgon.

Pernilla

ps. Vill du läsa mer om hela Forever FIT konceptet hittar du det här

Du kan också beställa en tidning som testgruppen berättar hur de lyckats , få recepttips och mycket annat kan du göra det genom mig gratis genom att fylla i detta formulär

Vill du beställa  en box C9 , F1 el F2 gör du det här

About the author

Pernilla

7 Comments

 • Spännande med kickstart, kul att få läsa om hur det går.
  När jag började med 5:2 för snart två månader sedan så märkte jag direkt att jag drack för lite pga huvudvärken på tvådagarna som blev grym. Men nu har jag lärt mig så jag dricker mycket mer nu varje dag.
  Lycka till //Kram J

 • Spännande! Jag undrar hur mycket fokuset spelar roll, jag tänkte på det du säger om du känner dig hungrigare annars och jag brukar tänka på ibland att jag ofta tror att jag är mer hungrig än jag är, och sen äter för mycket! Lite knäppt. Det blir säkert en pärs några ggr, men härligt att du är inspirerad — men visst blir det så att man liksom tänker hela tiden på mat, nästa måltid, allt det som man inte ska/får/kan äta, lite psykologisk terror på något vis ;=) kram!

  • Det konstiga är att jag faktiskt inte tänker så denna gång, alla andra gånger gör jag det , tänker mat helatiden och tycker det är så jobbigt men nu har jag liksom inget sug eller direkt hunger? Jag tror det beror på att man tar bort all gluten och laktos och tillsätter vitaminer som kroppen behöver så den är ganska nöjd. Men i längden skulle jag tycka det vore tråkigt för det är ju socialt också.

 • Bra gjort! Jag skulle aldrig kunna äta ett piller till frukost bara. Fast när man bestämt sig för att testa något och vill ha resultat så varför inte. I dag kom boken, tack så mycket. Skumpa är väl inget som står på din lista nu. Kraaaam Pia

 • Vad är detta för bantningskur eller är det någon reningskur för kroppen? Ska bli spännande att följa dig, skulle du hålla på så här i 9 dagar? Önskar dig lycka till.
  Kram mamma C

Det är varmt uppskattat att du kommenterar hos mig!