Inredning Inredning mattor Inredning och blommor Uncategorized

En tavelvägg utan färg

Written by Pernilla

Jag skapade en till tavelvägg i vardagsrummet, denna gång i svartvitt. Det kändes lite tomt runt Love Warrior tavlan så den fick lite sällskap av mina tavlor från Posterstore

Min tanke var att jag skulle plocka in mer färg i soffan, efter att ha sett de underbara tygerna hos Designer Guild. Men hur jag än försökte blev jag inte nöjd. Jag tror fortfarande att det kan bli snyggt med en gul kudde eller kanske två. Men det måste vara i rätt nyans. Tror det skulle plocka upp färgen i mina saker i guld snyggt.

Rosa har jag försökt med men med de kuddar jag har blev det inte bra

 

Den enda “färgglicken” som kom in i miljön var mina vackra Piontulpaner. Älskar denna vackra blomma. De är dyrare än vanliga tulpaner men de står längre och ser vackra ut hela tiden.Önskar dig en härlig start på veckan!

Pernilla

 

 

About the author

Pernilla

3 Comments

 • Verkligen snyggt Pernilla!
  Jag plockade ju ner vår tavelvägg som var alldeles för plottrig då det var för många små bilder..
  Nu blir det liksom mer en “meanwhile” lösning och inteför många hål i väggen eftersom vi ju tänker sälja huset…
  Efter sommaren först då vi ska göra klart en del, men man vill ju inte peppra en vägg med hål då iaf;)
  Ha en fin måndag!
  Kram Anna

Det är varmt uppskattat att du kommenterar hos mig!