Uncategorized

Erbjudande på Forever FIT C9

Written by Pernilla

Forever-living-FIT-C9-IMG_3861

 

 

Ett erbjudande på Forever FIT c9– maila mig på guldkanter@gmail.com så berättar jag mer.

Tanken med Forever FIT är att man kommer se bättre ut men också må bättre och få mer energi.

Jag vill komma mer i form nu till sommaren och jag känner att det kan vara bra med en kickstart för att ge 
mig själv en extra skjuts.

Jag har samlat på mig allt för många kilon som måste bort.  Jag tycker det har varit svårt med viktnedgången på senare år och nu känner jag att jag behöver en liten extrakick så därför har jag testat  detta  och resultatet blev på 9 dagar dettasrc=”http://inredningochguldkanter.se/wp-content/uploads/2015/03/Resultat-av-C9-12410577_10153541542113768_6372185468056592418_n.jpg” alt=”Resultat av C9 12410577_10153541542113768_6372185468056592418_n” width=”960″ height=”960″ />

Mer om mina 9 dagar kan ni läsa här med före och efter bilder

 

Pernilla

Vill du beställa en box kan du beställa den här genom att logga in med namn och epost och följ instruktionerna eller maila mig på

guldkanter@gmail.com

Efter beställning kommer du få tillgång till en coach och pepp grupp på FB tillsammans med andra som gör kickstarten och du får en folder som bland annat innehåller recept, förslag på ingredienser att köpa hem mm.

About the author

Pernilla

32 Comments

 • Är också nyfiken på paketet. Härligt att du mår så bra av det och får positiva kommentarer! Bara det piggar upp! Klart jag är med på denna fina vinst! Behöver verkligen en kick!! Delar bild på Insta och gillar dig på fb! Tre lotter! Håller tummarna!

  Trevlig Helg och Kram! Anna

  ps. Nu är det inga problem att komma hit via iPhone! Kul!! ds.

 • Hallå…! Vad skulle inte sitta bättre än att köra en vårrensning inombords av detta kit 🙂 Behöver ingen viktnedgång just, men absolut en rensning, det sitter aldrig fel. Gillar på FB, delar på bloggen, och en kommentar här! Så 3 lotter och hoppas på en verklig tur!!!

  Vill även passa på att tacka Dig Pernilla för din kommentar du lämnade hos mig tidigare. Du skrev “personlig utvecklig”, och det anammade jag, och beslutade att ta steget fullt ut! Tack <3 (mer kan jag inte säga än….)

  Önskar Dig en härlig lördag i solens sken! Varma kramar från Kate

 • Klart att man vill vara med och tävla. Vilket pris! Wooow. Jag tar tre lotter och delar på min blogg och FB. Gillar redan dig på alla ställen Kraaaaam Pia

 • Självklart är jag med och tävlar med tre lotter. Jag om någon behöver ALL energi jag kan få efter ett underbart, men ack så slitigt år. En rejäl utrensning är nog definitivt vad som behövs!
  Kram
  Rebecca

 • Hej! Har bara en lott följer dig på FB. Men jag tar och skriver och hoppas! Har provsmakat någon gång, men vore bra att få prova. Kram Maud.

 • Jag vill mer än gärna vara med i utlottningen 🙂 Jag är supernyfiken på hela paketet och vill gärna pröva på allt som kan göra att jag mår bra/bättre, jag har varit sjuk nu ett tag och opererat bort cancer från mitt ben och haft det rätt jobbigt men är nu på gång och tänker göra allt för att komma igen 🙂 jag har inte kunnat träna på 2 månader och gått upp ca 5 kilo i vikt vilket allt ligger runt magen ser ut som en jultomte tycker jag, nu jag jag börjat att gå promenader och det går bättre och bättre men jag får inte forcera det hela så det gäller att ha tålamod MORRR 😉 inte lätt kan jag säga jag som älskar att träna och röra på mig, men med hjälp av att rensa ur kroppen på gifter och med ett träningsprogram så är jag säker på att jag grejar det och är iform till sommaren kommer 🙂
  Jag har 3 lotter då jag gillat på fb under mitt namn Christina Frisberg
  Jag har delat tävlingsinlägget offentligt på fb under samma namn 🙂
  Jag följer dig på bloggen 🙂
  skickar lite Påskpuzzar och vårvarma kramar från ett soligt Norrköping. 🙂

 • Jag skulle gärna vilja testa denna kickstart, är med i Viktväktarna men har hamnat på en platå och behöver komma loss. Det vore en perfekt uppladdning inför sommaren! Gillar nya FB-sidan och delar tävlingen där.

  Kram Johanna

 • Hjärtat får jobba hårt
  – banta är svårt!
  Jag vill nu på fitness satsa
  för att i de levandes skara platsa.
  Jag ska bli piggast av alla tanter
  med hjälp av Inredning & Guldkanter!

  en lott

 • Några kilon behöver jag inte gå ner.
  Men pigg och alert är det som lockar mig mer.
  Blev jättenyfiken på denna grej.
  Så en lott klipper jag från dig.

  Ups, följde visst föregåendes inläggsmetod.
  Kram Mamma C

 • Stod på mässan i min lilla stad och kikade på just detta kit idag.Tänkte det var lite dyrt, men ångrade mig senare. Typiskt mig. Vore väldigt roligt att vinna men vet inte om det går då jag inte har fb eller ig . Försöker i alla fall. Läser din blogg nästan varje dag och gillar den verkligen, men kommenterar inte så ofta. Kram Inger

 • Vintertröttheten hänger sig envist kvar, en kickstart är precis vad jag behöver. Gillat, delat och följer på instagram så jag tag gärna tre lotter.
  Hälsningar,
  Pernillla (pmo_28)

 • WOW detta verkar göra underverk, precis vad jag behöver för min kropp!
  Känner jag helt har tappat energin efter vintern som varit.
  Jag lyckades gå ner några kilo förra sommaren men sedan så gick vågen upp igen så skulle jag ha turen att vinna detta och lyckas lika bra som du, ja då blir jag otroligt glad 😀

  Jag gillar på FB i namnet Frida Engren, har även gillat på FB så 3 jag tävlar med 3 lotter.

  Hälsningar Frida

 • Jag behöver verkligen en kickstart ,vet inte hur många gånger jag börjar med att äta rätt
  Sen bara tappar jag motivationen .hade jag haft ett sådant lyxigt set hade nog inte kunnat göra annat än att ge allt
  Jag behöver verkligen gå ner i vikt vill inte gå en sommar till och inte kunna bada för att man inte känner sig bekväm i sin kropp
  Detta kanske är vad jag behöver för att komma igång
  Ha det gott

 • Hej!
  Jag har tre lotter!
  Gillar på Facebook, Malin Svensk Björck.
  Följer, delat och tävlat på instagram, malinsvenskbjorck.
  Skrev där varför jag vill vinna. Vill ner i vikt så jag kan få förminska brösten pga tumörer i dom som gör det omöjligt att hitta cancer knölar.
  Plus bli piggare så klart 🙂
  Ha en glad påsk!
  Mvh
  Malin Svensk Björck

 • Jag har ingen blogg, men hoppas att jag har en chans ändå .:-)
  Jag har 3 lotter och delar och gillar på FB.
  Strax innan julen, kom jag igång med att äta bra och gick ner, men efter julen har det INTE
  gått bra och med ständiga anfall av migrän, har det blivit mycket sängliggande,
  med en ännu omfångsrikare kropp som resultat.
  Jag behöver en kickstart som får mig att komma igång, kanske kan det hjälpa mot min migrän.
  Man blir deprimerad då sommaren närmar sig och jag inte kommit någon vart.
  Hoppas på turen !
  HA en riktigt trevlig påsk 🙂

 • tröstat mig med snacks o vin ett bra tag eftersom det har varit en stor om organisation på jobbet,så jag har mått dåligt,skulle vara kul o få prova detta så jag mår bättre i min kropp så kanske jobbet går lite lättare igen kniper en lott Med vänlig hälsning Annelie

 • Jag vill också bli av med några kilon och kämpar på med träning och kost men ack vad långsamt det går.. Sommarångesten börjar tyvärr krypa sig på så att vinna detta grymma effektiva kit skulle verkligen ge mig en skjuts i motivationen och jag skulle bli så himla himla glad:)
  Deltar med 1 lott tack!
  Glad påsk:)
  Vänliga hälsningar, Anna

 • Känner igen mig så när du skriver att man kan behöva en kickstart för att komma tillbaka till goda vanor!
  Tack för en fin blogg med härliga bilder!
  Deltar med en lott!
  Glad påsk! /Ulrika

 • Vill gärna vara med i utlottningen. Hittade din blogg alldeles nyligen och den har verkligen fallit mig i smaken.
  Deltar med en lott.
  Önskar en härligt Glad Påsk!

 • Jag har oxå fått för många kilo och känner att hjälp kan behövas så livet med tre små barn ska var fyllda med fart. Just nu så tillåter inte börsen till detta så hoppas på en vinst. En vinst som kan starta igång kroppen

 • Jag är med och vill prov om detta kan ge mig den kickstart jag behöver för min enorma viktminskning som jag helt enkelt snart måste ta tag i på allvar. Delar och följer så 3 lotter till mig.
  Hillevianna@hotmail.com

 • Jag hos mig är vikt och hälsa något jag ständigt försöker få tid och energi till. Men hoppet är väl det sista som man ska ge upp. Kram Anki

Det är varmt uppskattat att du kommenterar hos mig!