mat dryck bakverk

Ett Vintips

Written by Pernilla

Gokväll kära bloggvänner!

Vill ge er ett vintips så här på lördagskvällen. LAT 42 ett mycket gott rött vin för en förhållandevis billig penning (runt 80kr) Fyllig smak, passar perfekt ihop med en köttbit eller en pasta.

Här blir det tacokväll och då passar det bra med.

Har varit på stan med tonåringen som behövde nya byxor.
Trevligt att ha lite egentid med honom ibland. Det är bra att man får chans att pratas vid lite som det inte annars blir så ofta. Då sitter vi bakom en varsin skärm.Han med telefonen och jag med datorn. (Inte bra.) Eller så är vi på vift, är med kompisar osv.  

Att prata med en tonårskille är inte alltid lätt dock, man är ju lite jobbig som frågar hela tiden (*ler*.) 

Någon som känner igen sig?

Ha en fin lördag!


About the author

Pernilla

27 Comments

 • vad härligt med egentid med stora killen! kan förstå att det inte är lika lätt som med en dotter, de berättar ju oftast av sig själva!
  Gissar att man får ha lite taktik när man talar med söner!
  Vi åt taccos igår ikväll blir det färsk pasta, då skulle ju ditt vintips passat!
  Ska skriva upp det!
  kram Helena

 • Mina killar har inte kommit dit än, den äldsta är nio år, men jag märker redan hur snabbt det går nu! Har testat det vinet för länge sedan, minns det som gott! Skall testa igen, ett bra vin om man har många middagsgäster kanske?! Kram Caroline

 • Tack för vintips, älskar sånt! Håller med runt son-umgänge. Min dotter är som ett vattenfall och man blir helt andlös att umgås (och nu saknar jag henne som bor så långt bort!!) men sonen… ja vi har en speciell relation jag och min snart-20-åring beroende på en jobbig situation som pågått väldigt länge… men att umgås ”på väg” – i bilen på väg till nåt, göra saker ihop, har oftast varit det bästa umgänget. Ställer man samma fråga hemma i soffan för att man ska ”prata” får man inte alls samma gensvar som på väg någonstans i bilen. Det är speciellt med söner minsann.
  Kram Milla

 • Känner sååå väl igen mig. Har två killar som tycker att mamsen kan bli lite väl jobbig med alla frågor. Mysigt när man får egentid med var o en. Tack för vintipset. Kramisar Tina

 • Jag ler när jag läser om din tonårige kille, känner igen mig precis, har två killar som var väldigt enstaviga en period 🙂
  Nu är dom vuxna och världens goaste…
  Tack för vintipset, alltid kul att pröva något nytt
  Kram Lisa

 • Tack för vintipset ,det skall testas
  Härligt med lite extra tid med barnen
  Är ledig på måndag och min dotter också ,så då ska vi göra något tillsammans
  Ha en skön kväll

 • Det och Trio tillhör mina favoritviner i en ok prisklass! Mycket goda! Trios vita är oxå gott men lite mer somrigt.
  Rött vin är ju aldrig fel 🙂
  Kram

 • Det är nog skillnad på tjejer och killar. Återkommer till dig om tips när det är dags att snacka med tonårsson;)
  Du har bra vinsmak så detta ska testas. Tack!
  Kramar

 • Jag har läst varenda ett av inläggen ”lifestyle/vikt” (med ett glas rött Masi vin *ler) riktigt intressant! Tror inte heller jag tillhör någon dietgrupp! Känns som kroppen är oförändrad trots träning men visst man får ut så mycket annat av träning!
  Men jag tycker att du har gjort en kanon omvändning, och är duktig och inspirerande!

  Ha en fin kväll
  Kram Sandra

 • Alltid kul med vintips. Tack.

  Jadu, om jag känner igen mig!? De har bara försvunnit in i sina mörka ”grottor” och kommer ut när de är hungriga. Typ. Man får försöka locka med nån aktivitet. Tack och lov så växer det bort. Eller jag kanske mera ska säga att de mognar och faktiskt själva finner ett nöje i att vara lite social.

  Kram Lena

 • Ja det skiljer kanske lite på tonårskillar å tjejer, här får jag information i överskott (ibland vissa saker man inte vill höra) Gott vin….ett av mina favvisar. En skön söndag önskar jag dig, krams m

Det är varmt uppskattat att du kommenterar hos mig!