Uncategorized

Framkalla bilder

Written by Pernilla


När man fotograferar så mycket som vi gör nuförtiden uppstår ett problem med hur man skall bevara bilderna? Allt lagras i digitalform, mycket har hänt de senaste tio åren. Från gamla hederliga gamla fotoalbum till att spara allt elektroniskt. Jag hinner inte heller riktigt med att sortera och lagra allt jag vill.

Som ni vet älskar jag att fotografera och fånga ögonblick som förgyller tillvaron i min vardag. Att kunna bevara dåtid, historia inför morgon dagen är viktigt och det kan endast realiseras på foton. Jag vill jag dela med mig av mitt perspektiv, gör något unikt med dina bilder. Att visa bilder som är tagna i rätt ögonblick har ett stort värde eftersom jag har varit på rätt plats vid rätt tidpunkt. Bilder som är pricken över i:et har ett indirekt värde som kan betyda väldigt mycket för mig men mindre för någon annan. Idag är det betydligt lättare att framkalla bilder online eftersom många fotoframkallningslabb erbjuder framkallningstjänster på nätet.  Eftersom utvecklingen har gått så snabbt så undrar man verkligen om framtidens generationer ens kommer spara sina bilder?

Jag sparar bilderna via bloggen men vill även göra en bok för att kunna få ut det i pappersform också men jag har inte kommit så långt än, jag måste verkligen ta tag i det. Hur gör du, framkallar du dina bilder?

Pernilla

About the author

Pernilla

3 Comments

  • Nej jag framkallar inte mina bilder. Utan sparar dom på en egen domän på nätet. Lägger upp dom i olika semestetmappar och lika dant med de rörliga bilderna.
    Kram mamma c

  • Jag är jättedålig på att framkalla bilder. Måste bli bättre på det. Sparar på datorn och på hårddisk. Ha en fin måndag. Kram Annika

Det är varmt uppskattat att du kommenterar hos mig!