Forever FIT hälsa Recept Uncategorized

Gå ner 10 kg i vikt på 69 dagar & recept på Ischokladshake

Written by Pernilla

 

 

 

 

 Vad ska man äta för att gå ner 10 kg i vikt undrar många?

Många sätt finns, Själv har jag nu valt att följa ett program där man får hjälp med vad man skall äta under en dag. Nu skall bullarna och kakorna och vinet från sommarens fester få dansa bort med hjälp av detta  gå ner 10 kg i vikt program . Jag går in på del 2 (F15 beginner) efter att ha kört del 1 (c9 kickstarten ) tidigare. I kickstarten bryter man snabbt sina dåliga vanor med sötsug och får tillbaka hungerkänslor , hittar bra träningsrutiner och tappar några kilon på 9 dagar.

Träningen kanske också är svår att få till, hur ska man träna för att det skall ge resultat? En del väljer att anlita en personlig tränare. Men om man vill göra det själv hemma efter ett speciellt utformat program  kan man också välja att följa ett detta enkelt koncept som du kan läsa mer om här .

Det är som att följa en kokbok med recept. All träning kan du göra hemma utan dyra gymkort eller träningsredskap-Recepten är busenkla.

Så nu kör jag mina 30 dagar först och hoppas på att få en viktnedgång som jag önskar kanske inte 10 kg men gärna 5 kilo ner vore inte så dumt 🙂 Men jag gör också detta för att få bra rutiner för träningen och en bättre kosthållning med nyttigare mat.

Här kommer ett recept på en god ischoklad shake som man kan ta efter träning eller så byter man ut en måltid mot detta. Själv tycker jag den passar bättre som mellanmål eftersom den är lite söt i smaken. Men nyttig och mättande är den!

 

Choklad-shake-IMG_8800

IsChokladshake

Blanda:

1 mått Forever Ultra Choklad

2,5dl osötad mandelmjölk

1 msk naturell grekisk/turkisk yoghurt 10% fett

1 dl mager keso 1,5% fett

Mixa i 20-30 sek och servera genast.

Perfekt att ta en shake när man vill slippa laga mat eller har bråttom och ta med den i handen tycker jag.

Nilla

Maila mig om du har frågor! guldkanter@gmail.com

Ps Vill du beställa första delen i konceptet som heter C9 gör du det här  eller någon av de andra hittar du här

About the author

Pernilla

3 Comments

Det är varmt uppskattat att du kommenterar hos mig!