Öland Resa

Glad påsk från Öland

Written by Pernilla

Nu har vi kommit ned till vår Ö för att fira lite Påsk. Vi skall titta till huset lite och kika på renoveringen som pågår i vårt hus nu. Vi har fått ett nytt badrum som nästan är klart och en friggebod med sovplatser i som blir en stuga för våra barn och för gäster. Tyvärr krånglade det med vatten ledningarna som gör att vi inte kan få vatten i kranarna men det hann bli temporärt löst i går em.

Det råder vattenbrist här på ön som gör att vi inte kan koppla på kommunalt vatten. Vi väntar nu på att vi skall få göra det då allt är framdraget till tomtgränsen, men som det verkar får vi vänta ett tag till då vi inte ligger i kommunens verksamhetsområde.

 

Härligt att mötas av påskliljor och andra vackra blommor som växer vilt här runt oss och i rabatterna växer det tulpaner, hyacinter mm.

 

Efter en lång bilresa ned hit åt vi en korv på grillen i stan, och sedan en fika på Nya Conditoriet såklart. Det hör liksom till när man är nere. Stans godaste hembakat finns där och charmen med stället är att det är så okonstlat och icke trendigt alls vilket jag gillar! Vi hann ta en tur i butikerna också och det var gott om folk här nere nu kunde vi konstatera.

 

Pinsamt mamma att ta kort på detta säger dottern, haha

Nya Conditoriet heter kondiset mitt i Borgholm som inte alls känns nytt:)

På kvällen satt jag ute på vår förstukvist och njöt av det fina påskvädret som vi fick,

 

I dag ger vi oss iväg mot Småland och firar påsk med barnens kusiner och kusinbarn.

Glad Påsk!

🐣🐥🐣

💛

Pernilla

 

About the author

Pernilla

2 Comments

Det är varmt uppskattat att du kommenterar hos mig!