Inrednng PRESS pressevent

Inredningsinspiration 2015 från Studio Sankt Paul

 

När sommaren kommer får jag alltid lust att också börja kika mer på mitt hem. Antagligen för att jag får mer tid och för att ljuset gör att jag får energi. Jag botaniserar och läser tidningar och planerar. Det första jag gör är att börja rensa ut hemma. Det har jag gjort i helgen, rensat garderober. Jag vet inte hur det är för er, gillar ni att kika på inredning nu under sommaren?

Denna vecka har det varit pressvisningar så nu kommer jag ge er en hel del inspiration som ni kan kika på och kanske planera för till hösten.

Först ut är Studio Sankt Paul, här visar jag mina favoriter.

Ett härligt välkomnande fick vi när vi kom av tjejerna från Studio Sankt Paul när de presenterade nyheterna för hösten 2015. Vi var på en Tur och retur resa

St-Paul-IMG_6152

St-Paul-IMG_6154

 

Dessa vackra kuddar är gjorda av en tjej Carina Björck som bytt aktiehandel mot penseldrag. Hon gick från ett liv som fondförvaltare till att bli konstnär. Hon tog chansen att förverkliga sig . Alla motiv är hämtade från sina egna oljemålningar.

Allt är tillverkat i Sverige i hög kvalité. Brickorna är tillverkade av pressat björkträ på Öland

 

St-Paul-IMG_6159

 

Jonatan Adler är en annan konstnär som först ville bli advokat i New York men som tur var valde han sedan att göra det hann brann för- att tillverka krukor, nu tillverkar han textilier, kuddar, plädar mattor. Allt är etniskt hantverksinspirerat tillsammans med en modern skandinavisk stil. Otroligt härligt färgsprakande inredning!

Chhatwal &Jonsson är ett av mina favoritmärken, jag älskar deras kuddar och mattor, så snygga och stilrena.de visade också upp sina höstnyheter.

I höst blir det mer av den gula ockrafärgen , men grått och blått is still going strong.

Snyggt att också blanda upp deras mönster med något mer blommigt eller fjärilsmönster från Nadja Vedin till exempel.

St-Paul-IMG_6162

St-Paul-IMG_6160

St-Paul-IMG_6161

St-Paul-IMG_6164

St-Paul-IMG_6165

St-Paul-IMG_6167

 

Pernilla

 

 

About the author

Pernilla

6 Comments

Det är varmt uppskattat att du kommenterar hos mig!