Dagens outfit

Något nytt….Bordeaux är färgen i höst

Written by Pernilla

Ja nu har jag fallit för denna mörka röda nyans, Bordeaux färgen som är så snygg. En halsduk i Cachmere och en  top i samma färg , båda från Cos har jag köpt. Halsduken passar bra till min kamelfärgade kappa tycker jag.

Det är så skönt när man gjort en utrensning av garderoben och flyttat bort sommarkläderna till förrådet tills det är dags att plocka fram dem igen. En stor del rensas bort och slängs eller lämnas till klädinsamling, några plagg säljs ( som ni sett via min bloppis här på bloggen) och resten hängs upp igen. Av det som hängs upp är jag inte säker på att jag kommer att använda hälften av det. Jag brukar tröttna på plaggen även om de är fina och sedan känns det som att jag byter lite stil emellanåt:). Jag har några basplagg som jag sedan byter om emellan olika kombinationer. Denna tröja kan jag ha till ett par svarta byxor eller en svart kjol och svarta strumpbyxor. Den kan också vara snygg med en väst över.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nu ska jag fortsätta att titta på Netflix serien som jag följer men först ska jag packa för en tjänsteresa som jag skall iväg på. När jag är klar blir det en kopp te och Netflix i soffan. Jag känner mig så där härligt skön i kroppen efter att ha varit och kört ett tufft träningspass på gymmet som heter GRITH. Jag tänker varje gång jag tränar, jag vill träna varje dag, men jag glömmer det så snabbt:) och blir snabbt lat och får annat att göra, fast jag tycker det är skönt när jag väl är där och direkt efter:)

Ha en fin kväll!

Pernilla

About the author

Pernilla

Det är varmt uppskattat att du kommenterar hos mig!