Fest och trevligheter Inredning Inredning och blommor

Påskdukning

Written by Pernilla

Här kommer lite bilder på årets påskdukning.

Men först några ord om händelsen  i går på Drottninggatan.När en sådan sak händer som hände igår, värnar nog de flesta extra om sina nära och kära och tryggheten.

Det positiva som kommer ur en händelse som denna när grymheten visar sitt ansikte är att vi som står för godheten  går ihop än mer än någonsin tidigare. Vi vill alla bekämpa den ondska som finns därute i världen. Vi måste bara inse att alla är inte goda, tyvärr finns ondska! Vi  får inte vara för godtrogna och naiva.

Inte många blev nog så sugna på att gå ut på stan och festa eller vart man var på väg i går. Jag vet flera som var på väg på AW, fest, middag och annan underhållning i Stockholm i går.

Men de flesta kände nog som jag , en vilja av att vara hemma med de sina istället , inte bara för att det var svårt att ta sig runt i kommunikationerna som inte fungerade utan också för att viljan att vara nära sina kära och känna gemenskapen och tacksamheten över att inte vara en av dem som var drabbad är extra stor i en stund som denna.

Nu är det snart påsk och då är det gemensamhetens tid igen när vi umgås och äter god mat ihop. En härlig tid som jag tycker att vi skall omfamna.

Inlägget innehåller affilliatelänkar

Grönt och gult i påskens färger är bordet dukat med, även påskrisets fjädrar är grönt i år

Påskdukning 2017

Bordstabletter från Dixie, i deras senaste färg grönt. Porslin från Mateus, Servetter från Svensk tenn, glas Kosta Boda Line

 

Påskdukning

Linneservett  i grönt från Himla ligger i brödkorgen från Tine K, ljushållare Kähler, vas Skruf

Brödkorgen agerar äggkorg idag

 

 

Så nu slår vi oss ned och njuter av gemenskapen och påskmaten.

Jag hoppas att du också får en fin gemenskap med dina nära och kära denna lördagskväll!

Pernilla

 

 

About the author

Pernilla

2 Comments

Det är varmt uppskattat att du kommenterar hos mig!