ansiktskrämer Dagens outfit Lifestyle Skönhet

Skönhetsvård- Exuviance ansiktsbehandling med guldmask

Written by Pernilla

I dag hade jag en lyxdag med skönhetsvård. Först var jag och lämnade in bilen på service och under tiden den var där åkte jag i väg och lyxade mig. Varför ska bara bilen få service liksom:) blink blink. Jag började med en frukost på Tössebageriet på Östermalm i Stockholm. Sedan hade jag bokat in mig på ansiktsbehandling hos Total hälsa i Stockholm och gjorde en lyxbehandling Exuviance med guldmask.

Det är en ansiktsmask fylld med vitaminer, antioxidanter & maximal fukttillförsel. Passar särskilt bra för torr och/eller mogen hud.
Dessutom ökar den elasticiteten i huden och har en uppstramande effekt. Känns lätt kylande och den dämpar rodnad och svullnad i huden. I behandlingen ingick även massage av ansikte, nacke och axlar och inte förrän jag får den massagen inser jag hur väl jag var i behov av den och tänker att detta borde man göra oftare.

Total-hälsa-IMG_9146

Så här snygg ser man ut då:)

Efter det åt jag en Ceasarsallad och gick och kikade i butikerna på stan. Jag hittade en väldigt fin tunika från Ilse Jakobsen på rea som jag inte kunde motstå


Total-hälsa-IMG_9166När jag sedan kom hem gjorde jag en hårinpackning och kropps peeling.

Ja det var min dag i skönhetens tecken. Kul att lyxa till det lite i bland, en vanlig tisdag:)

Pernilla

About the author

Pernilla

7 Comments

  • Å härligt! Har gjort sådan behandling några ggr men nu var det länge sen. Har en guldmask jag kör med hemma 🙂 men det är ju inte riktigt samma sak… Funderar på om du har tips på bra hårprodukter för torra lockar – behöver nån mirakelmask eller nåt! Kram

  • Åhh vad avundsjuk jag blir. Det där finns inte alls i min budget och jag önskaratt det fanns det i alla fall en gång i livet. Missunnar dig det alls inte utan bara gottar mig… Kraaaam Pia

Det är varmt uppskattat att du kommenterar hos mig!