Hemma hos mig Inredning vardagsrum

Soffor i färg eller inte?

Written by Pernilla

Jag har nyligen varit på ett pressevent där jag fick så mycket lust att göra om imin soffa hemma. Och jag skulle nog helst vilja byta soffa helt, från vitt till en soffa i färg. Jag gillar väldigt mycket howardmodellen men som sagt en soffa i färg vore inte dumt, efter att jag sett dessa stylingar med härliga färgglada tyger. Jag såg hur det kan förändra ett rum helt fantastiskt med att ha fina glada tyger både i kuddar och i sofftyget. Jag kommer skriva mer om det i ett annat inlägg och även visa bilder på de olika stylingarna.

 

Så här ser våra soffor ut idag och som ni ser är det väldigt lite färg i vårt vardagsrum. Vanligtvis när man väljer soffa väljer man en soffa i en neutral färg. Jag har alltid älskat neutrala färger och tänkt att jag kan piffa upp med härliga kuddar, ska jag våga piffa upp hela soffan i färg är frågan? Gärna en soffa i sammet känner jag också vore väldigt läckert.

 

Inredningstankarna har satt fart ordentligt igen och även väggen bakom soffan vill jag nu göra om. Jag har sparat en bild som jag tänker skapa rummet efter. Det är ju ofta så att man får bilder i huvudet efter att fått inspiration någonstans ifrån sen kan man inte riktigt släppa den, eller hur?

Nu börjar jag med att fixa om lite grann med tyger i kuddarna så får vi se vad det landar i tillslut.Det får bli helgens kreativa projekt.

Ha en underbar fredag!

Pernilla

About the author

Pernilla

2 Comments

  • Visst kan det vara toksnyggt med soffor i färg! Jag skulle kunna tänka mig en mörkblå! Men… jag vet att jag är en sådan där som tröttnar på färger och vill byta färger, så då blir det lite dyrt att byta soffa då och då 😉 Soffor med utbytbar klädsel är ju förstås ett bra alternativ. Jag kör färg på kuddar, vaser och annat löst piff istället. Ska bli spännande att se vad du väljer för färger =)
    Kram och trevlig helg till dig!
    /Maria

  • Jag har ju nyss köpt en grå soffa som jag tänker går att variera med olika färger på plädar, kuddar m.m. För färg gör ju att jag blir glad. Ska bli roligt att se hur du kommergöra.Kraaam Pia

Det är varmt uppskattat att du kommenterar hos mig!