Uncategorized

Sponsrad video; Tack till alla mammor , OS Rio 2016

Nu har vi följt våra stjärnor från Sverige i OS. Vilka fantastiska bedrifter som de gör!
Så härligt att se allas enorma satsningar ge utdelningar. Även om de inte ger stora utdelningar och att de inte alltid tar medalj så är det en så stor bedrift bara att ta sig till OS tycker jag!

För min egen del tycker jag det är extra kul med OS i år för att jag har haft förmånen att se barnens kusin vara med i OS och tävla i år. Jag har följt honom som barn i sina framgångar och jag vet hur hårt han satsat och sett hans utveckling. Jag vet också att han har och alltid haft ett bra stöd och support hemifrån.

Den här videon visar lite just detta , glädjen och stoltheten som finns bakom våra stjärnor. En stolthet som jag tror alla mammor känner när de ser sina barn satsa på något och när man ser hur de utvecklas.

I samarbete med P&G
❤️
Pernilla

 

About the author

Pernilla

Det är varmt uppskattat att du kommenterar hos mig!