Dagens outfit Solglasögon och smycken

Två outfits med vackra accessoarer till

Written by Pernilla

 

 

 

Halsband-SBB-x Grace kelly Secrets by B

 

Jag har kombinerat ihop två outfits med de fina smyckena från SECRETS by B. Det skall vara konjakfärgat skinn eller mocka i år

 (gärna till jeans) så jag kombinerade ihop min skinnkavaj med en ny topp från By Ti Mo, en vanlig enkel Tshirt men med en väldigt fin skurning och fall på denna T shirt Till denna outfit har jag halsbandet Grace kelly old pink  som jag tycker är så fantastiskt fint! Det kostar 760 SEK

 

 

Secrets-by-B-z

Här har jag en ny blus från By Ti MO, de har mycket fint denna säsong, blusen är längre i bak än fram, också snyggt skuren,med ermarna på blusen snyggt uppkavlade och fästa med en knapp. Till denna outfit har jag Bubble necklace för 488SEK

Armband-SBB

 

armbandet precious star bracelet grey för 488 SEK är ett nätt och fint armband med Swarovski  kristall.

 

SBB

 

 

Örhängen Champagne Beauty kostar 699 SEK i guldbelagt 14 KT guld, alla smycken är nickelfria.

Alla smycken finner du här och glöm inte att du har 20% rabatt just nu som ett öppningserbjudande ange GULDKANTER i kassan.

SBB-By-Ti-MO-IMG_3142

Pernilla

About the author

Pernilla

10 Comments

Det är varmt uppskattat att du kommenterar hos mig!