Lifestyle

15 bloggtjejer i Belgobaren som gör hästaffärer

Written by Pernilla

 

 

BelgobarenBild av mig.

Efter att vi skålat och bubblat och babblat ett par timmar väntade oss en mycket god middag i Belgobaren.

Bilder av Ulrica

 

Bilder av Ulrica

Bild av mig

 

Bild av Ulrica


Bild av Nina

Jag visste inte om denna restaurang tidigare, trots att jag bor i Stockholm ?! Den ligger inte gömd direkt heller och den verkade otroligt populär , fullt med folk, vilket jag förstår. Det kommer inte vara sista gången jag går dit om man säger så, väldigt god mat! Ett ställe för dig som gillar öl också, de är kända för sina olika goda ölsorter. Jag tog en IPA öl till förrätten som var musslor.

Gott gott gott! Musslorna måste jag gå dit och äta igen! Serverades med pommes till.

 

 

Bilder av mig

 

Avslutningsvis till kaffe och chokladpralinen bjöds på en öl som smakade cider. Väldigt god!

Ja vi blev väldigt mätta och belåtna efter denna kväll kan jag lova.

Hästaffärer

Sen visade det sig att hotellet skulle göra sig av med hästhuvuden som de haft hängandes på hotellrummen och vad är då inte bättre än att ha 15 inredningstokiga tjejer på plats?! Några är hästtokiga dessutom, Haha vi fick köpa dem för 100kr styck så det var ju bara att slå till! Ni kan ju tänka er hur det sen såg ut när alla skulle vandra hemåt med sitt hästhuvud under armen 😂

När jag skulle checka ut från hotellet frågade tjejen i receptionen mig ” och vill du också köpa ett hästhuvud ? ”   😂

Bild av mig

Jenny och Tina har laddat upp med varsin häst.

 

puss och kram

 

Pernilla

Inlägget från vårt mingel hittar du här

 

About the author

Pernilla

2 Comments

Det är varmt uppskattat att du kommenterar hos mig!

%d bloggare gillar detta: