Uncategorized

AnywherewithGL – Gaston Luga Ryggsäck

Written by Pernilla

 

Ni vet väl att i samarbete med Gaston Luga kan jag ger er 15% rabatt på den här supersnygga ryggsäcken från Gaston Luga ( gäller på vilken Gaston Luga ryggsäck du väljer och allt annat i butiken också för den delen) när ni använder koden GULDKANTER. Kika in i deras butik och se vilken som passar dig bäst.

 

Det är en ryggsäck som jag bara älskar! Den är både snygg och sportig på samma gång, perfekt till jobbet, det finns fack att ha laptopen eller I paden i Men också perfekt att ha med sig på resan.

Gaston Luga ryggsäck

Hej på er!

Glad att ni kikar in här även om jag har varit lite frånvarande på sistone. En perfekt dag har jag haft idag. Allt blir ju så mycket lättare när solen lyser ellerhur?!

Jag har klippt mig och tonat håret, lämnat bilen på in och utvändig tvätt och hemma har jag haft städhjälp så det var rent och fint att komma hem. Sen hann jag med ett trevligt event efter jobbet. En invigning av butik, får berätta mer om den sen , och så har jag tränat på gymmet, mitt favoritpass. Jag blir glad av att köra det faktiskt.

Nu skall jag ta en kopp te och titta på någon film tror jag.

Önskar dig en fin kväll!

Pernilla

 

 

 

 

 

 

 

About the author

Pernilla

Det är varmt uppskattat att du kommenterar hos mig!

%d bloggare gillar detta: