Dagens outfit Mode

4 nya vår-outfits och bloggen var inte kapad:)!

Written by Pernilla

Hej! Nu är jag tillbaka igen, inte för om jag vet om ni saknat mig 😊 Haha. Men jag fick iallafall några mail om att man inte kom in på min blogg. Tack gulliga som hörde av er!

Min blogg försvann som sagt, en stor del av den i alla fall ( 4 månaders inlägg) och jag kunde inte blogga. Det visade sig vara en omflyttning till nya servrar hos den värd / bloggplattform som jag ligger hos som orsakade detta Jag blev lite orolig att bloggen var kapad:) Det händer ju faktiskt. Även om jag har säkerhetssystem mm som skall skydda mig mot angrepp så kan man inte skyddas mot allt. Nu var det lyckligtivs inte så. Så här kommer de utlovade resterande outfit kombinationerna

Väldigt leasure i blått svart vitt och beige

1 . vit lite tjockare T shirt från Massimodutti ( som jag kombinerade med den svarta kjolen i förra inlägget) har jag kombinerat med svarta byxorna från Gant med snörning i midjan och till detta har jag satt till en lång beige kofta ( från Cos) i lite kraftigare material som också funkar perfekt som kappa på våren.

Alla dessa plagg är lätta att packa i en resväska utan att de skrynklar sig särskilt också

 

Nedan

2. En vit kortärmad TShirt i lite kraftigare bomull och volang nedtill somdöljer magen snyggt ich gör att det händer något mer om man kombinerar med en enkel kjol el byxa. Kommer från Massimo Dutti ( vårens kollektion). Passar till det mesta.

Här ärTshirten kombinerad med blå bomulls/jearsey kjol som faller snyggt och är skön och ledig att ha på sig från Lexington

Snygg med jeansjacka till eller utan


3.en blå blus från Oneseason. Ett märke jag älskar ,de gör klänningar ochblusar  i lite” skrynkelmaterial

Man virar i hop dem efter tvätt. Tunn bomull och väldigt skönt att slänga på sig på sommaren och de är sydda i en snygg passform så att man inte ser ut som i ett tält i dem.

Denna blå blus är snygg till vanligablå jeans och ljusrosa jacka från Jofama.

4. En vanlig blå klänning från Cos ( vårens kollektion)  med två lager som gör att det blir snyggt fall på den. Det är svår att visa på bild hur fin den är på. Som ni ser gillaf jag enkla material som ger snygg passform och så kan man kombinera med snygga skor , jackor och asseccoarer till.

 

 

I bland ser jag en snygg blus eller liknande men om jag inte vet hur jag skall kombinera den så köper jag den inte. Dessa kläder kan jag ha både till vardags hemma och i jobbet.

För mig är matetialet och skärningarna för snygg passform det viktigaste. Jag ser direkt om det är ett material som skulle sitta bra på mig eller inte. Dessutom måste det vara lättskötta plagg som också är bekväma:)

Har du vårshoppat nya kläder än?

Pernilla

About the author

Pernilla

2 Comments

Det är varmt uppskattat att du kommenterar hos mig!

%d bloggare gillar detta: