ansiktskrämer Doft o kosmetika o hår

Aco spotless , hjälp för acne hy

Written by Pernilla

Det kanske inte är ett problem för mig längre men jag skriver om detta för många av oss har barn i denna ålder då kanske hyn inte är direkt spotless:)

Har tre tonårsbarn hemma och den äldsta har nu blivit fri från den värsta acnen men de två yngre tampas nu desto mer, eller kommer snart att göra.

När jag var ung fanns det inte så mycket att välja på, jag använde Clerasil täckstift och fick senare penicillin att äta då jag hade en period av mycket acne. Det var inte kul! Det fanns inte ens foundations då:)

Nu har det kommit en ny serie som heter Aco spotless som är gjord för  ung hud som effektivt förebygger finnar och motverkar oren hy. För att få bukt med en hud i obalans är det viktigt med den dagliga hudvården viktig.

Denna serie består av 6 olika produkter

Daily face wash

En djuprengörande ansiktstvätt för fet och oren hud. Den innehåller salicylsyra som förebygger finnar och pormaskar. Den verkar bakteriehämmande, tar bort döda hudceller och rengör porerna på djupet.

Den innehåller även Glycerin som tillför fukt.

Daily purifying toner

Ett rengörande ansiktsvatten för fet och oren hud. Detta rengör på djupet och motverkar finnar. Det appliceras på problemområden med bomullstuss morgon och kväll.

Daily moisturiser

Detta är en återfuktande gelkräm gjord för fet och oren hud. Gelkrämen lugnar och mjukgör huden. Den innehåller ingredienser som absorberar överflödigt fett och gör huden matt och fräsch.

Cover stick

Ett stick som döljer finnar och som samtidigt verkar uttorkande. Appliceras direkt på finnarna.

Overnight spot treatment

Torkar ut finnarna över natten. ( testade på mig själv då jag hade en finne och det funkade jättebra)

Blemish treating moisturiser

Detta är en 2-1 produkt som både återfuktar och motverkat fet och oren hud. Denna kan användas istället för ansiktsvatten och ansiktskräm vid behov

Lycka till med din ansiktsvård eller ditt barns ansiktsvård

Pernilla

 

About the author

Pernilla

1 Comment

  • Låter ju jättebra, skönt när man hittar något som hjälper.
    Dottern har ingen acne men i övrigt fruktansvärt torr hud och hårbotten. Vi har provat allt, även kortison tyvärr som jag inte gillar. Det fungerar för stunden, men kommer alltid tillbaka. Så nu provar vi vägen inifrån istället, för jag tror mycket som syns på ytan kommer inifrån. Acne t.ex hormoner då. Men att hålla huden ren är också viktigt. En kombination är nog superbra!
    Kram
    Lisa
    majamyra.se

Det är varmt uppskattat att du kommenterar hos mig!

%d bloggare gillar detta: