Resa Stockholm Sverige

Afternoon tea

Written by Pernilla

I helgen var jag och några vänner på Afternoon tea på en mysig restaurang här där vi bor i Sigtuna. Ett hotell är det egentligen som har mycket konferenser men som också har en mysig restaurang dit man kan gå och äta middag, brunch afternoontea mm på utvalda kvällar och helger även om man inte är konferensgäst. Sigtunahöjden heter det. Nu hade de en helg då de dukade upp med Afternoon tea. Allt var trevligt uppdukat på små fat. På faten fanns små mumsbitar av både sötsaker och minismörgåsar och scones. Det vi saknade var möjligen lite färskost till scones brödet, men det lyckades de ordna fram åt oss:)

Alltid trevligt att slå sig ned vid dukat bord, bli serverad ett glas bubbel mitt på dagen och sedan prata en massa om våra barn och annat tjejsnack. Man hinner prata igenom en hel del.

Jag gillar verkligen detta sätt att umgås på, att det inte behöver vara en trerätters hemma hos någon, eller en dyr middag på restaurang, detta är så mycket enklare.

 

 

 

Det blev inga bra bilder på oss så det blev bilder på själva miljön istället denna gång. Kika in på Sigtunahöjden om du blir sugen på att åka hit någon gång så ser du deras olika event och annat som de har.

Pernilla

 

About the author

Pernilla

Det är varmt uppskattat att du kommenterar hos mig!

%d bloggare gillar detta: