skönhet

Amelie Soie Beauty Towel – Bra för sminkborttagning!

Written by Pernilla

Amelie Soie Beauty Towel

Denna handduk Amelie Soie Beauty Towel – tar bort all make up. Även den vattenfasta mascaran!  Den ena sidan tar bort make up (samma sida som etiketten) Den andra sidan har en lätt peelande effekt.

Man blöter hela handduken, vrider ur den och sedan tvättar man ansiktet. Sminket man haft i ansiktet fastnar i fibrerna tills man tvättar den. Tvätta denna handduk Amelie Soie Beauty Towel i 40-60 grader Utan sköljmedel.

Inlägget innehåller adlink till Lyko

Väldigt smart handduk! Den funkar mycket bra faktiskt, jag blev förvånad efter jag testat den att den faktiskt fungerar så bra- så den gillas mycket!

Jag ogillar att ha rengöring med olja för att ta bort mascaran och denna handduk fungerar ju minst lika bra utan att man blir kladdig. Den ligger i en fin rosa förpackning så det är perfekt att ge bort i present också. Du hittar den här

Jag har fått chans att prova olika produkter och förutom den smarta handduken så gillar jag mycket av det jag testat Depends ögonbrynspenna . Väldigt fin färg och bra att måla med! Depends 7 day starter kit var också bra. Gav hållbart lack och fin glans. Testade det på fötterna och målade fin sommarfärg på tånaglarna.

 

Amelie Soie Beauty Towel

Här ser du en bild på den fina rosa förpackningen som handduken ligger i. Mede en söt liten text inuti. ”You deserve the best reach for the stars and never compromise”

<3

Pernilla

About the author

Pernilla

1 Comment

  • Vilken smart handduk. Vad kul att få prova på massa produkter. Ögonbrynspenna har jag aldrig testat. Jag är en riktig fegis när det gäller makeup. Ha en skön dag. Kraaam Pia

Det är varmt uppskattat att du kommenterar hos mig!

%d bloggare gillar detta: