Hemma hos mig Inredning Öland

Anlita hantverkshjälp via anbudsförmedlingen

Written by Pernilla

Detta inlägg sker i samarbete med Anbudsförmedlingen.se

Vårt nya kök

 

Nu har vi kommit ned vårt landställe på Öland och det är väldigt roligt att se hur resultatet växer fram från hur vi planerade det från början. På bilden ser ni vårt nya kök komma på plats, och nytt golv är också lagt. Väggar har rivits och tak har höjts.

En sak som inte är lätt när man skall renovera är att hitta hantverkare som är villiga att ta på sig jobbet och sedan få en offert som man är nöjd med. Just därför är jag glad över att få skriva detta inlägg och tipsa er om en tjänst som finns hos Anbudsföreningen.se En tjänst som jag inte visste fanns som jag annars hade utnyttjat.

När du använder Anbudsförmedlingen.se låter du företag i ditt närområde lämna anbud på ditt uppdrag. Du skapar bara en förfrågan och låter dem matcha den mot deras medlemsföretag.

Anbudsförmedlingen väljer sedan ut de företag som passar just ditt uppdrag bäst. Redan inom bara ett par dagar får du sedan offerter från de som är intresserade och kan i lugn och ro välja ut det företag som passar dig bäst.

Det finns tjänster inom följande områden;

Bygg och renovering,

Mark och entreprenad,

Städ och flytt

Ekonomi och juridik

It och design

Jag vet inte hur stora jobb eller små jobb som det går att begära offert på och få någon intresserad av men prova kan man alltid göra för tjänsten är gratis.

Jag skulle tex vilja byta klinikers i hallen hemma och det är ett jobb som jag vet är svårt att få någon intresserad av då det är så litet jobb men jag skall nog prova och se om det kanske är lättare att få fatt i någon på detta sätt i stället. Också intressant att se skillnader i offertpriserna.

Dessutom vet man att det är seriösa hantverkare som man får offerter ifrån. Genom att de gör ett bra jobb blir de rekommenderade av de som de gjort jobbet åt och på så sätt får de fler nya uppdrag.

 

Här är fördelarna för dig som kund och hantverkare med Anbudsförmedlingen:

Fördelar för dig som kund ;
– Alla hantverkare på ett ställe. Enklare än att själv leta upp hantverkare och skicka ut offertförfrågningar.
– Gratis tjänst.
– Snabbt. Intresserade hantverkare kontaktar dig inom bara ett par dagar.

 

Fördelar för hantverkare
– Ingen månadskostnad. De har ingen fast månadsavgift för hantverkare. De betalar bara för de kontaktuppgifter de vill köpa loss. Det är alltså helt riskfritt för hantverkare att ansluta sig.
– Bra sätt att hitta nya och bättre kunder och öka sin omsättning.

 

Tycker du att det verkar vara en bra tjänst och något som du skulle vilja prova?

xx

Pernilla

About the author

Pernilla

Det är varmt uppskattat att du kommenterar hos mig!

%d bloggare gillar detta: