Uncategorized

Återhämtning

Written by Pernilla

När man varit ute och rest som jag gjort nu både privat och i jobbet blir man trött! I alla fall jag. Det är mycket roligt men även det gör en trött.

Har haft en dag när jag arbetat hemifrån i min tysthet och dessa dagar är guld värda för mig! Jag älskar att jobba mycket och ha många järn i elden men återhämtningen är såå viktig. När man känner lugnet, bara är ett med sina egna tankar. Idag skiner solen och jag passade på och sitta ute en stund i solen.

Jag bakade iordning lite snabbt några nyttiga chokladbollar- både goda och med få kcal dessutom!

För jag älskar att fika. För mig är återhämtning just att sitta med en kopp kaffe, något gott till (men numer även nyttigt). Sen att sitta och  bläddra en stund i en tidning när man hör fågelkvittret i bakgrunden det är livet det.

Köpte mig ett par snygga solisar från Maui Jim när jag var i Marsstrand. Glaset på dessa solglasögon är det bästa! Man ser så klart i dem samtidigt som de skyddar mot solljuset bra.

Maui-jim-20160421_5410

 

Zetas-blommor-20160418_5415

En ny kruka har jag införskaffat från Zetas trädgård där mina vårblomster får vara nu.

Pernilla

About the author

Pernilla

3 Comments

  • Vilka snygga glasögon, jag är på jakt efter ett par nya iår och tycker det är så svårt att hitta ett par snygga som passar mig. Och visst är det viktigt med återhämtning. Ha en fin kväll. Kram Annika

  • Återhämtning är något kropp och själ behöver efter en massa jobb eller stress. Mysa i solen med en kopp java är inte alls fel.
    Kram Mamma C

Det är varmt uppskattat att du kommenterar hos mig!

%d bloggare gillar detta: