Uncategorized

Att förlänga sommaren med semesterfeeling

Written by Pernilla
Även om man börjat att jobba kan man känna det som att man inte börjat på riktigt än. Jag försöker att njuta av dagarna och kvällarna så mycket det bara går och det är inte svårt:)
I helgen träffade jag en trevlig tjej som jag lärt känna via bloggen. En tjej som följt min blogg ett tag och som bor i samma stad som jag visade det sig. Hon mailade mig en dag och frågade om vi kunde ses och nu har vi setts och haft trevligt flera gånger. Tänk vad mycket trevligt bloggen för med sig!
Tack Lotta för mysig stund och givande samtal om våra gemensamma gröna öar.
Vi satt i går ute på ett av de mysiga caféerna som finns här i staden.
Detta Café har ett konstgalleri och världens godaste hembakade bullar.
I dag åt jag och mina nya arbetskollegor en härlig lunch ute på en uteservering vid vattnet och det kändes inte alls som att vi jobbade:)
Nu sitter jag dessutom utomhus på altanen och njuter med ett glas Rosé , på en måndag!
Men jag är inte beredd att sluta sommarfeelingen riktigt än, så här njuter jag på.
Hur är det med dig? Kan du förlänga sommarkänslan något?
XX
Pernilla

About the author

Pernilla

18 Comments

 • Absolut. Har delat upp semestern. De veckor jag jobbade var jag ensam och det fanns inte mycket att göra så jag flexade och njöt av lite extra ledighet istället för att bara sitta och rulla tummarna. Ett glas rosse till den grillade middagen eller en glass på sthlms glassfabrik på väg till Karlbergs pendeltågsstation är sådant som förstärker sommarfeelingen
  Kram

 • Visst är det väl härliga kvällar, även om man jobbar! Jag går och kikar i min fina trädgård (helt oförtjänt utan det är förra ägarnas förtjänst, tyvärr) och bara drar in djupa andetag av sommaren! Bästa tiden på dygnet!

 • Hej hej fina Pernilla!
  Ja visst är det häftigt att man möter så mycket fina människor tack vare bloggen!
  Underbara bilder har du tagit och jag känner som du…det känns ju inte riktigt som man har börjat jobba än. Jag jobbade bara halvdag i dag i o för sig..;)
  Vilken underbart fin klänning du har på dig och ditt hår!!! det skimrar ju som guld!
  Å vit bil…jag har ju det nu…hade svart tidigare.. Tycker smutsen syntes snabbare på den svarta..;)
  Ha en härlig tisdag!
  kram Katarina

 • Jag försöker verkligen men när det är så varmt som det är just nu tappar jag orken..vi hade planer på en kvällstur med båten men dessvärre blåste det för mycket. Visst är det underbart hur många vänskapsband man knyter genom bloggen? Underbart =)

 • Håller med, de första dagarna någon vecka kanske så känns det inte som man börjat på riktigt ännu!
  Jag har denna vecka och en till sen börjar jobbet igen

  Kram Sandra

 • Det låter helt underbart. Klart vi ska ta vara på sommaren. Jag tycker det känns lättare att jobba också om det är fint väder. Vi är ju ganska mycket ute. Ha en bra tisdag. Kram Anette

 • Visst ar det fantastiskt med bloggen och alla underbara manniskor man lar kanna! Jag tillbringade alltfor kort tid I Sverige, bara en vecka men hade det underbart I varmen. Hade garna stannat lite langre men jobbet kallade. Fortsatt njut av underbara sommarkvallar, om sommaren ar Sverige oslagbart!
  Kram!

 • Försöker också njuta på luncherna och på kvällarna. Det är skönt att det är varmt även om man jobbar tycker jag. Cyklar till och från jobbet också så då får jag vara ute en extra stund. Visst hör du av dig om du ska upp till Umeå i höst? Vore trevligt att träffas.

  Kram Annika

 • Tack snälla Pernilla för dina fina ord, jag känner mig så tacksam att jag fått chansen att lära känna dig! Det ger väldigt mycket att få lära känna en ny person mitt i livet och kunna utbyta så mycket livserfarenhet, högt som lågt, med varandra!
  Sköt om dig och fortsätt njuta av sommarkvällarna!
  Kram!

Det är varmt uppskattat att du kommenterar hos mig!

%d bloggare gillar detta: