Lifestyle Makeup skönhet Mode Resa

Att packa minimalistiskt

Written by Pernilla

On my way…..

Packad och klar är jag nu för en tjänsteresa till Italien på 4  dagar. Det är varmt där nu, ca 35-38 grader så det är inga tunga jackor eller liknande som behövs packas ned men väl ombyte för både dag och kväll. Business-Casual är dresskoden så det blir inga slitna jeans som åker ned i väskan denna gång.

Eftersom jag gärna reser med bara handbagage gäller det att tänka till vad man lägger ned i väskan så man får med vad man behöver utan att glömma något viktigt.

Det blir två klänningar, en kjol och tre toppar/blusar samt en tunn kofta.

Träningstopp och byxor läggs ned för jag vill hinna träna på morgonen. Träningsskor som jag även kan promenera på stan i när jag är ledig. Ett par skor med klack samt smycken för kvällens outfit.

Eftersom hotellet vi bor på har ett spa med pool tar jag även med en baddräkt ifall jag kan utnyttja spa delen någon dag/kväll.

En sak som också följer med är min ”rese- ångsteamer”. Perfekt att fräscha upp och släta ut kläderna med efter att de legat i väskan och blivit skrynkliga.

I Necessären gäller det att packa ned små förpackningar av allt. Max 100 ml flaskor som läggs i en plastförpackning som läggs upp på bandet i säkerhetskontrollen

Necessären är från Ceannis senaste kollektion A/W 2017. Solbrillor och självklart kameran följer med också.

I handbagaget ligger min I pad där jag har laddat ned diverse magasin från Readly. Perfekt att läsa dem när jag flyger, man hinner plöja igenom en hel del.

Pernilla

 

About the author

Pernilla

3 Comments

  • Det låter som om du är en fena på att packa. Jag har också en sådan steamer, ett av mina bästa inköp. Ha så härligt i Italien. 🙂 Kram Annika

  • Hallå där! Men ååå det där är min dröm..att kunna resa med bara handbagage…men det går inte…den där handbagageväskan är på något sätt alltid mindre än vad den ser ut att vara..;)
    Himmel så fint köket blev på Öland….vilket job ni gjort! Å jag kan tänka mig att det är underbart att sitta i det där ljusa fräscha rummet och äta..;)
    Ha en fin dag! Kraaaam Katarina

Det är varmt uppskattat att du kommenterar hos mig!

%d bloggare gillar detta: